Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryskkaa

Nieprzyjemny zapach z ust 1,5 roczniaka

Polecane posty

Gość gabryskkaa

Myjemy ząbki nie wiem co to może być, czy może to mieć związek z podawanym żelazem? ale chyba raczej nie?

może mieć coś z migdałkami, tam sie czasem zbierają takie białe grudki (pozostałości jedzenia?) ale nie jestem ekspertem, może to coś innego

Gość tez mamaa
polecam wybrac sie do stomatologa. moze to byc oznaka próchnicy butelkowej. Zelazo powoduje ściemnienie zęba i oslabienie zębów ale nie ma wpływu na "smrodek" Idź do stomatologa, niech obejrzy ząbki, jak jest ok to do rodzinnego i niech da skierowanie do jakiegoś specjalisty (może to kłopoty z żólądkiem)

te biale kulki to sa resztk jedzenia:) mi lekarka powiedziala ze kazdy czlowiek je ma, jedni wiecej drudzy mniej ja sie ich pozbywam po prostu kaszlac:)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
raczej zapalenie gardła

A może dziecko nie trawi całego jedzenia i nie jest to zapach z ust tylko z żołądka??

moze byc ze z zaladka moja kolezanka normalnie myla zeby, dbala o to a strasznie smierdzialo jej z ust rzygami miala po prostu problem z zaladkiem

ginorosi - ropa? ja jak kaszle to mi to ''wylatuje'' i jest dosyc twarde wiec watpie zeby to byla ropa nie wiem, moze moja lekarka zle mi powiedziala, ona nawet tego nie sprawdzila ale mowila ze kazdy to ma ja do niej wtedy przyszlam bo jak polykalam sline to mnie bolalo gardlo i jak otworzylam buzie przed lustrem to widzialam te biale kulki, one siedzialy w takich ''zakamarkach'':P no i wzielam patyczek do ucha i chcialam to wydlubac, i pozniej mialam krew wiec poszlam do babki:) ale ona tylko spojrzala miw gardlo i powiedziala ze ona mojego gardla nie widzi:o:P