Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrr

z małych smuteczków głupola

Polecane posty

Gość wrrrrrrrr

Hehe... najpierw coś napiszę a potem się śmiejcie. Otóż mój facet ma spotkanie ze znajomymi i ja mam iść z nim. No i właśnie odkryłam że jego znajomi będą ze swoimi drugimi połówkami a wiele z dziewczyn będzie prześlicznych, ładniejszych i młodszych ode mnie. No i czuję się zaipokojona bo będę się czuła jeszcze mniej atrakcyjna niż zazwyczaj i martwię się o odczucia mojego faceta. (Ech... pomyśleć że kiedyś nie obchodziło mnie aż tak jak wyglądam a w każdym razie jak mnie inni oceniają. To wtedy gdy byłam sama. A przecież wg logiki powinno być raczej nawet na odwrót.) Pocieszcie, dziewczynyyyy....

Boże dlaczego niektóre kobiety są tak żenujące? Dlaczego im wszystkim w głowie tylko uroda, kosmetyki, młodośc? Bo rozumu nie mają? Pewnie tak. Jeżeli będziesz werbalnie czy niewerbalnie dawac ukochanemu znak że boisz się młodszych koleżanek, że może uznac cię za gorszą to pewnie cię uzna. Trzeba byc pewnym siebie, pokazac że się nie boisz. W końcu młodośc i uroda to nie wszystko. Skoro on jest z tobą to nie bez powodu, za coś cię ceni i nie będzie zajmowac się młodszymi koleżankami, a jak będzie to znaczy że facet jest niezaspokojony

zamiast się użalać zacznij się szykować na imprezkę... bo niby tak łatwo jest napisać że tylko uroda ma znaczenie a gdzie jest rozum? ale zakładając że się znajdujemy w takiej sytuacji to cholera przecież wiadomo że kobieta będzie się czuć głupio wśród młodszych i piękniejszych. bo to jest krępujące. kiedy kobieta czuje się dobrze? kiedy ładnie wygląda i wie że się podoba. i wtedy dopiero dobrze się bawi. to moje zdanie, może trochę skręcone:P ale ja się nie znam:P:P

Gość tak dzieje sie wtedy
kiedy czujesz sie w związku niepewnie nie jesteś przekonana o tym , że facet naprawde cie kocha że jesteś dla niego, jedyna, najważniejsza, najpiekniejsza gdybyś byla szczęśliwa, kochana, nie zastanawialabyś sie nad tym w ogóle, poszlabyś tam z nim i dobrze sie bawila