Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

argila

Brak mi towarzystwa! buuu...

Polecane posty

Strasznie nad tym ubolewam. Wyjechałam z mojego rodzinnego miasta jakiś czas temu. Od dwoch lat mieszkam z chłopakiem w Warszawie i strasznie brak mi zycia towarzystkiego. Nie jestem osobą niesłałą, mam 28 lat, ale nie mam zielonego pojęcia jak nawiązać kontakt z bratnimi duszami. Czuję sie bardzo samotnie i zamieniłam się w kurę domową :(( help!

mało ci ludzi w warszawie? ;) wystarczy od czasu do czasu wytknąc nos za drzwi mieszkania, a jakieś bratnie dusze same się zjawią ;)

ale jak i gdzie? Przecież nie w sklepiku na rogu, czy w Lidlu kawałek dalej. Warszawiacy sa piekielnie zalatani!

nie wszyscy są zalatani ;) może spróbuj od czasu do czasu przejsc się po jakiś klubach lub kawiarniach i uśmiechaj się do obcych ludzi - to najprostszy sposób na znalezienie znajomych:) albo zapisz się na jakiś kurs, czegoś, co cię interesuje - tam spotkasz całą masę bratnich dusz :D

a w sklepie też może byc - mnie tam zawsze zaczepiają ludzie, zwłaszcza w empiku ;)

Głupio tak do obcych sie odzywać, w kawiarni czy knajpie, jakoś nie moge sobie tego wyobrazić, co mogłabym do nich powiedzieć. Moze ten kurs... sama nie wiem

albo może jakiś koncert? nie wiem, czego słuchasz i czym się interesujesz, ale na koncertach zawsze się poznaje masę ludzi ;)