Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senny

Jutro nowy dzien

Polecane posty

Gość Senny
To juz druga noc:(

nie ma co sie smucic... a nieprzespane noce... chyba część zycia każdego z nas, taki los... P.S a piosenka bardzo ladna

Gość Senny
Chyba się zabiję. Nie chcę już żyć! Powiecie, nie, nie rób tego! Ale jak mam żyć z jednym jądrem?! Jestem żałosny!

Gość Senny
Jutro nowy dzień... może poznam jakąś która mnie nie wyśmieje... zaakceptuje... Ehhhh

Senny... Ty se jaja robisz z tymi jądrami i samobójstwem???????? bo jak nie to zgłaszam żeby Cie namierzyli. już raz taką sytuacje miałam tu i dugi raz błędu nie popełnię!! tylko od razu na policje dzwonie!!

spoko możesz na mnie liczyć zresztą jedno jądro to sama rozrywka nie przesadzaj nie jest żle mogłeś mieć pół "żołnierza"czy jakoś tam

Gość Senny
Nie bój żaby. Przecież zostało mi jeszcze drugie... Ale głupio tak jakoś, przypadkowy seks nie wchodzi w rachubę. Wogóle nieprzypadkowy też, czuję się zawstydzony, poniżony i niepełnowartościowy

Gość Senny
Bo to obciach dla faceta. Topos męskości zobowiązuje. Eeeeee

Gość malincia
a dlaczego nie masz jednego jądra? choroba, geny?

Gość malincia
senny, a byłeś kiedyś z kobietą? są kobiety, którym to pewnie nie będzie przeszkadzać

Gość malincia
hej napisz

senny zmalałes w moich oczach jak wspomniałeś o 'przypadkowym seksie'... mam nadzieje ze jednak takowy bedzie i zarazisz sie jakimś syfem i drugie ci tez odpadnie. chcialam coś powiedzieć co by cie pocieszylo (cos szczerego i prawdziwego) ale teraz sie ciesze ze jest ci źle bo jestes tak jak wiekszosc faetów! niecierpie takich gnojkow jak ty

Gość Senny
Miałem wypadek i jakoś tak wyszło że jedno było do kasacji ze sie tak wyraze. Hanan, ja chce jakiegokolwiek seksu, dlatego tak pisze.

Gość tylko by ru*hał
ojej nie mam jadra! jak ja sie teraz pokarze? nie bede mogl sobie dogodzic z pierwsza piękną na imprezce... żałosne :O

a pomyślałeś ze może seks nie powinien być "jakikolwiek"??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Senny
Bylem. Tyle ze u mnie to wyglada oblesnie. A poza tym owszem, przeszkadza.

Gość malincia
jakikolwiek seks? piszesz jakbyś rzadko go doświadczał. tak czy inaczej współuczuję, aczkolwiek jak się kogoś kocha to i brak jądra nie będzie przeszkodą.

Gość Senny
Łatwo mówić.Powinien niepowinien.

wyluzuj nie ty jedyny nie ostatni a napewno nie pierwszy popytaj wojaków to ci powiedzą co robić zresztą laski nie zwracaja uwagi na wasze klejnoty królewskie to było serio bynajmniej nie tak odrazu pozatym co sie martwisz sex to sex każdy go ma

Gość malincia
nie jest łatwo mówić, pisać o tym, bo każdy ma swoje problemy i zrozumie je ktoś kto ma podobne, ale świat się nie kończy ja jadrach. zresztą nie wiem,ale ja u swojego chłopaka nawet nie zwracam uwagi na jądra :)

Gość malincia
nie należe do ludzi, którzy pocieszają, bo tak należy, tak dla wyjaśnienia.

malincia masz 100% rację.... ale wiesz... jeśli kogoś interesuje przypadkowy seks to nie ma sie w ogole co nad takim rozczulać. ja mam odpowiednie określenie na takich delikwentów...

sory stary myślalam ze zartujesz naprawde wiec jesli to wyglada naprawde zle to 1 lekarz skieruje cie na badania czy ten problem moze powodowac zaburzenia w twoim zyciu sexsualnym 2jesli takowe powoduje wysla cie do chirurga ktory wszczepi ci implant poprawi wyglad zewnetrzny taki chirurg plastyk od narzadow plciowych wszystko do wykonania tylko nie wiem za co placi a za co nie sluzba zdrowia

Gość Senny
Dobre z was kobiety... Oprócz Hanan:P

Gość Senny
TO TYLKO PODSZYWACZE