Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana bardzo11

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Zalamana bardzo11

Jeatem z moim facetem 2 lata, mieszkamy za granica, zanim mnie poznal byl bywalcem night clubow. Bardzo go krecily laski ze wschodu, a tylko tam moze spotkac takie jak lubi. Zostawil jedna taka dla mnie. Ale czesto jak cos wypil i wracalusmy do domu pytal czy nie chce wejsc sie czegos napic. ja nie znosze tego typu miejsc, nie znosze tych panienek, a na dodatek wiem, ze moj ma ciagaty do nich. Dlatego zawsze sie wkurzam jak pada taka propozycja. Ktoregos razu wyszedl sam i lugo nie wracal a mialam go odebrac o umowionej godzinie, zeby nie musial prowadzic auta pod wyplywem %%. Tak wiec sie zaniepokoilam i szukalam w calym miescie by na koniec z nadzieja, ze nieslusznie podejrzewam, spotkac go w night clubie. Nigdy sie tak nie poklocilismy jak wtedy. Byl pijany i sie tlumaczyl, ze wstapil po drodze. Wtedy zerwalam, ale udalo mu sie mnie udobruchac. Od tamtego czasu obiecal, ze juz wiecej tak nie postapi, bo wie, jak bardzo tego nie lubie i mam w 100% racje, ze majac dziewczyne w takie miejsca sie nie chodzi. Wczoraj wracalismy do domu z baru w nocy i po drodze jest burdel, spytal czy chce zobaczyc dziwki? Co to wogole za pytanie?? Wnerwilam sie mega. Dzis jak otrzezwial sie tlumaczy, ze to byl zart z dziwkami, a chcial wejsc tylko do tamrejszego baru napic sie czegos. ja mu na to, ze jakby mial malo wypite, musi jeszcze potrojna kwote cene piwa wyrzucac w bloto, zebym ja mogla poogladac dziwki. Jakbym o niczym innym nie marzyla. Teraz w glowie mi siedzi, ze on chce sic w takie miesjca, zeby sobie kogos upatrzec. Rzadko sam wychodzi wieczorami. Nie wiem juz sama. Bo jakby chcial zdradzic to by juz to zrobil bez mojego udzialu. Co wy o tym myslicie? Moze to ja jaks nienormalna jestem? Motze inna by sie zgodzila z checia i jeszcze podziekowala? Dzis jestem bardzo zla na niego, nie odbieram telefonu i mysle o wyprowadzce bo juz sama nie wiem co myslec. Dodatkowo caly czas wiczorem graismy ze znajomymi w bilarda i sie smial ze nie gram dobrze. Moze nie wysmiewal hamsko, ale i tak bylo mi przykro. Do tego jak weszlismy do domu i powiedzialam, ze ejstem wsciekla powiedzial pakoj walizki i jedz do domu, ze nie widzi ze man pryzszlosci. A dzis rano, ze mnie kcoha i chce byc ze mna i ze przeprasza. Co tu jest nie tak?Co ja powinnam zrobic. Ogolnie rzecz bniorac to chlopak dla mnie ejst bardzo troskliwy i dobry.

Gość Zalamana bardzo11
Co to ma za znaczenie jaki mam kolor wlosow?

Gość Zalamana bardzo11
Zostawil blondyne ze wschodu dla mnie.

Gość Zalamana bardzo11
nie wiem co robic, dzwoni tlumaczy sie, ale nie potrafi udzielic rozsadnej odpowiedzi na pytanie dlaczego mi zaprponowal. teraz sie tlumaczy ze tam jest bar, ale wczoraj zadal inne pytanie, czy chce zobaczyc jak pracuja dziwki. Troche ejst roznicy miedzy zapytaniem: napijemy sie czegos?

Gość Zalamana bardzo11
o to, ze nie wiem czy moge mu ufac. o to, ze boje sie , ze zostawi mnie dla jakiejs kurwy. Jestem teraz w martwym punkcie. Nie wiem, w ktora strone sie ruszyc. Moze ktos mial podobna sytuacje?

Gość Zalamana bardzo11
Po prostu sie boje. Niestety mieszkym w okolica gdzie jest pelno burdeli i night clubow. Co ja moge myslec jak wyjdzie sam? Wypije i pojdzie w takie miejsce. Juz nie mowie, zeby mi rogi przyprawic, ale moze pozna jakas ladna alske, postawi jej drinki za pol wyplaty wymienia sie nuemrami i nastepnego dnia bedzie mi ejczal ze ejst glupi, bedzie przepraszac. No i oczywiscie numre do nowej kolezanki moze uzyje.

Nie przebrnę przez taką ilość tekstu..

nie przesadzaj kurde zaufanie w zwiazku to podstawa... całe zycie bedziesz sie bała? nie myśl w ten sposob bo tylko sobie krzywde tym robisz...

Gość Zalamana bardzo11
mam juz pieska. Ale swoja droga czy to jest normalne zachowanie? Sorry, ale chce zobaczyc dziewczyne, ktora sie ucieszy na taka propozycje. No chyba, ze ktorejs dziwki nie przezkadzaja. Ja od razu wiem, ze jak wejde to bede wszyscy myslec, ze ja tez pracduje w takim miejscu, bo z daleka po mnie widac ze ja jestem z Polski.

Gość Zalamana bardzo11
Jestem ladna typowo Polska dziewczyna. tu zazwyczaj dziewczyny ze wschodu (co tu takze w sklad wschodu wchodzi Polska) s kojarzone od razu z praca w night clubie czy burdelu.

a poza tym skoro zadał Ci takie pytanie żartem bo nie uwazam zeby pytał powaznie to trzebabyło też to jakoś w żart obrócić i nie robić wielkiego halo o to...

Gość Zalamana bardzo11
Nie, to nie byl zart. To bylo 100% powaznie.

Gość Zalamana bardzo11
¨Jakie mam podejscie? A po co on mi proponuje to? to nie pierwszy raz. Ja mu mowilam juz wielokrotnie, ze nie znosze takich miejsc. Po co to powtarza? Chyba mu brakuje dlatego.

Gość Zalamana bardzo11
Nie wiem jakiego urozmaicenia moze mu brakwoac, bo jesli chodzi o lozko to ja mam wiekszy temperament i wyobraznie niz on.

Gość Zalamana bardzo11
On zawsze slucha, wygada sie, pogodzimy sie a pozniej historia sie powtarza.

O matko! Nie ma to jak rywalizacja o faceta z dziwkami. Nie oklamuj sie skoro go tam ciagnie to nie po to zeby napic sie piwa. A juz to namawianie ciebie na spotkanie z dziwka ponizej wszelkiej krytyki. Troche szacunku do siebie dziewczyno. Jak ty sie nie bedziesz szanowac to on tym bardzij.