Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana bardzo11

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Zalamana bardzo11
Ja sie szanuje dlategto nigdy nie weszlam do takiego miejsca. I dlatego rozwazam co zrobic.

Gość Zalamana bardzo11
ahh tu gdzie miezskam duzo oosb chodzi w takie miejsca czasem tez tylko napic sie czegos bo tu bary sa zamykane o 1 w nocy. Nie ma aniejdnego baru ktory ejst otwarty dluzej. Zostaja tylko takie miejsca. Dlatego niektorzy tam ida, ale jak facet ejst wolny to inna sprawa, a jak ma juz swoja zdaje sie ,,ukochana,, to chyba raczej nie wypada w imie dobrego smaku anwet wspominac o napiciu sie piwa w takich miejscach.

Gość Rusałka111
Twój facet ma skłonności do pań lekkich obyczajów, i on się nie zmieni. To tak np. ty lubisz młodych facetów i nagle miałabyś polubić podstarzałych. On tego w sobie nie zmieni. łajdak i tyle. Ktoś albo lubi zdziry i przebywa w ich towarzystwie albo nie bo się brzydzi takich szmat co to w jeden wieczór obsługują dziesięciu i tyle

Gość Zalamana bardzo11
Tak on na dodatek jest troche naiwny. Zawsze mowi, ze te biedne ukrainki z night clubow nie sa dziwkami. Ze ok graja z facetami, ale nie wszystkie ida za kase do lozka. Przynajmniej nie z nim. I mowi, ze one nie wiedzialy do jakiej pracy jada a zyja na wiosce na Ukrainie. Tak tak, takie bajki moga jemu opowiadac ale nie mi. Jak dla mnie kazda porzadna dziewczyna zanim pojedzie do pracy dokladnie wybada c i jak. No chyba, ze ktoras wie, gdzie jedzie. A pozniej nie chce by faceci zle o niej mysleli i opowiada jaka to jest biedna. Ja juz mase razy mowilam jakiego typu to sa dziewczyny.

Gość rusałka111
Ktoś jak nie chce się łajdaczyc i zarabiac na tym bo się szanuje to nie będzie tego robić . Bo jaka normalna dziewczyna piepszy się z tyloma facetami?? przychodzi taki niedomyty, przeznacza na to pół wypłaty bo a ona robi mu lo..a itp i następny proszę do obsłuzenia i ona jest bieduleńka nie wie co robi??? śmieszne

Gość rusałka111
On wcale nie jest naiwny tylko lubi kurewki i dlatego je broni. Ja bym z takim życ nie mogła bo nie mogła bym mu wierzyć a bez zaufania nie ma związku. Nie wiedziałabym czy akurat gdzieś jakiejś nie pie...li czy jak jest w tym klubie i jak jakś robi striptiz on się podnieca i bierze sobie z nią godzinke bo tam każda idzie do łóżka wystarczy kase pokazać

Gość Zalamana bardzo11
ja wiem, ze mnie nie zdradza, bo mieszkamy i pracujemy reazem wiec ogolnie prawie 24 h na dobe jestesmy razem. Ale zastanawiam sie co bedzie pozniej. Chyba dam sobie spokoj, bo po co mam zyc w stresie.

Gość rusałka111
Miałam podobnego faceta to wiem co mówie. Znienawidziłam go. Nie da się z takim żyć. Teraz mam wspaniałego męzczyzne, nie denerwuje się , jest moim mężem i jestem szczęśliwa

Gość abcdefghaaaa...
jego normalnie ciągnie do k**rw... jak można z taką osobą być? nie rozumiem...

Tak, wiem już że autorko jesteś blondynką. I bynajmniej nie o kolor włosów chodzi...

Gość Zalamana bardzo 11
Dzieki bardzo za przemily komplement, zaskocze bo mam czarne wlosy. Swoja droga nie wszystko widac od razu, pewne rzeczy sie odkrywa po czasie. Ja wlasnie cos sobie uswiadomilam po 2 latach zwiazku. Lepiej pozno niz wcale.