Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loki84

pomocy - brak krwawienia z odstawienia

Polecane posty

Gość loki84

sprawa wyglada tak: po ostatniej wizycie u lekarza diagnoza: nadmiar androgenów + hiperprolaktynemia czynnościowa :( dostałam diane 35 na zmniejszenie poziomu androgenów, zjadłam jedno opakowanie, jutro powinnam zacząć drugie, a tu kłopot: nie pojawiło się krawienie z odstawienia. jakiś szok hormonalny? jutro wybieram się do tej swojej ginekolożki... jak myślicie, co to może być?

Gość a ja nie
jakbyś przeczytał ulotkę dokładnie, to byś wyczytała, że krwawienie nie zawsze musi się pojawić w przerwie.

Gość bonnie_j
Pewnie przeczytała ulotkę ale po prostu sie zmartwiła nie ma co ją za to karcić. Na razie się nie martw krwawienie wystąpi tylko jeszcze poczekaj :)

Gość dqwedq
Na co ma czekać? Nikłe są szanse skoro minęło już sześć dni. Też brałam Diane 35 - przez pół roku a po długiej przerwie przez dwa lata - w związku z podobnym problemem i krwawienia zawsze występowały a i tak z czasem przesunęły się na ostatnie dni i były bardzo słabe. Wizyta u gina to bardzo dobry pomysł. O teorii z ulotek nie wspomnę...

Gość loki84
ok, macie rację, ulotkę powinnam przeczytać dokładniej :) wcześniej przez ponad pół roku brałam harmonet, krwawienie było jak w zegarku, czwartego dnia przed południem. dlatego się lekko zaniepokoiłam...