Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betacia

STYL PROWANSALSKI

Polecane posty

Dziewczyny zakochałam się w tym stylu marzy mi się kuchnia prowansalska może pomożecie mi zamieszczajcie linki ,sklepy internetowe gdzie mogła bym co kupić ciekawego,chodzi mi o dodatki,dekoracje i tak dalej

Gość bidortaa
nie powiem nie podam ale podam ci link do typowego sklepu http://tiny.pl/l459 to skrocony adres kliknij - zasze mozesz wydrukowac i chodzic z probkami kolorow szukajac dodatkow

Gość bidortaa
tu masz jeszcze jeden http://tiny.pl/l45f na ebay znajdziesz duzo naczyn i dekoracji

Gość bidortaa
jeszcze raz ja - masz tu 460 przedmiotow w tym stylu do przejrzenia to wszystko strona ebay.fr http://tiny.pl/l45l

Gość lkugkujh
masakra

Jak mieszkasz blisko zachodniej granicy, to w najbliższym czasie proponuję połączyć przyjemne z pożytecznym i po postu pojechać do Prowancji na wakacje (wsiadasz do samochodu wieczorem, rano jesteś na miejscu). Obejrzysz sobie to, co jest na 100% w stylu prowansalskim i przywieziesz to, co Ci sie spodoba.

Gość upupup

Gość PROWANSJA

ktoś podniósł temat, to dopiszę, że właśnie zrobiłam "żniwa" w skrzynce z lawendą i będe miała do woreczków do szafy

W Almi Decor można trafić na dodatki ( doniczki, konewki i inne ) w tym stylu, są też tace... Trzeba tylko poszukać. Cynkowe dodatki sa w salonach VOX meble... Powodzenia w łowach

Gość PROWANSJA
sklep o tematyce prowansalskiej Twoja Prowansja

Gość nightlife
znam fajny sklep. sa tam rzeczy w stylu prowansalskim barokowym troche nowoczesnego, ale ten sklep jest tylko w konstancinie koło warszawy nazywa sie la canela. rzeczy sa sliczne

link sie otwiera ale znów wlazł odstęp przed przecinkiem, trzeba całość skopiować i potem na pasku adresowym skasować odstęp i enter

Ja niedawno natrafiłam w Poznaniu na wspaniały sklep z artykułami dekoracyjnymi z Prowansji. Są tam prawdziwe cuda !!! Wszystko mi się podobało , a podobno mam dobry gust :) Ten sklep to skarbnica niepowtarzalnych przedmiotów w stylu vintage i w stylu prowansalskim . Sklep nazywa się Prowansja Decor ( Poznań, ul. Obornicka 290 ) Dowiedziałam się też , że sporo przedmiotów można spotkać na aukcjach Allegro ( nick prowansja-decor ) Jeżeli ktoś uwielbia taki styl , to radzę tam zajrzeć - nie spotkałam nigdzie tak pięknego sklepu...

Ja również jestem miłośniczką stylu starej prowansji. Podaję adres sklepu z super dodatkami dekoracyjnymi w klimacie francuskimi nie tylko. wejdz na www.galeriaartdecor.com.pl

Ja też jestem fanką stylu prowansalskiego, rustykalnego... ten klimat i urok wsi, magii kojarzy mi się z baśniami:) I jak kuchnia to tylko w tym klimacie. Niestety nie podam linków, bo dopiero zaczęłam szperanie po necie i zapewne wybiore się na targi staroci:) Dodatki jakoś skompletuje, może sama coś postaram się pomalować we wrzos i lawendę, ale meble... acz kuchnia w bloku, więc nie za bardzo jest z czym szaleć;)

Kocham styl prowansalski, teraz przegladam linki i slinka mi leci ;) Jesli ktoras z Pan wybieralaby sie do Prowansji w poszukiwaniu inspiracji to polecam miasteczko Moustiers Sainte Marie... sprzedaja tam cudowny prowansalski fajans no i okolica piekna :)

Gość DECO-HOUSE
Witamy, ZAPRASZAMY DO NASZEJ HURTOWNI z unikatowymi przedmiotami wyposażenia wnętrz , utrzymanymi w stylu francuskim , angielskim , shabby chic oraz vintage. www.deco-house.pl Przeźmierowo k/ Poznania pozdrawiamy serdecznie

Gość essana
Wszystkim zainteresowanym stylem prowansalskim polecam sklep internetowy www.galeriaartdecor.pl z meblami i dekoracjami w klimacie francuskim. Mają tam bardzo duży wybór markowych dodatków bezpośrednio importowanych między innymi z Francji, Dani i Holandii w przystępnych cenach. Polecam.

Gość sdrobecka
Polecam sklep internetowy Lovely Passion - duży wybór pięknych i oryginalnych dodatków w stylu prowansalskim. Ostatnio zauroczyła mnie ta skrzyneczka na herbatę http://lovelypassion.pl/cat,2_Kuchnia,product,339_Drewniana_skrzyneczka_na_herbat%C4%99 Kilka razy robiłam już zakupy w tym sklepie, zawsze byłam zadowolona z wysokiej jakości towaru, polecam - piękne rzeczy!

Zapraszam do sklepu internetowego www.biala-komoda.pl z pięknymi artykułami do wystroju wnętrz w stylu prowansalskim , vintage , shabby chic. Ceny naprawdę przystęone :) pozdrawiam www.biala-komoda.pl

Polecam sklep z mojej stopki. Piękna duńska ceramika Mynte - idealna do mycia w zmywarce, zapiekania w piekarniku i podgrzewania w kuchence mikrofalowej.

Gość ara_bella
kocham takie klimaty :)

Gość gość
www.perfekthome.com sklep z artykułami dekoracyjnymi w stylu prowansalskim, retro, vintage, shabby chic.

Sklepów z artykułami dekoracyjnymi w stylu prowansalskim jest całe mnóstwo - problem z nimi jest taki, że w większości ceny są nieadekwatne do jakości produktów.

Gość Liwja
ja znalazłam po długim poszukiwaniu sklep internetowy z ciekawymi dodatkami w tym stylu do salonu, kuchni... podaję link: http://www.lenoui.com/