Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina.cafe.

Rozwód

Polecane posty

Gość Paulina.cafe.

Witam, mam pytanie, byc moze ktos znalazł się w podobnej sytuacji i bedzie mogl mi pomoc, otoz 3 lata temu wyszłam za mąz za Czecha i obecnie mieszkam w Pradze. Mamy dziecko. Z roznych przyczyn postanowiłam się rozwiesc z męzem.Po rozwodzie wroce do Polski. Mam teraz problem, nie wiem jak sąd podzieli opiekę nad naszą corką, jestesmy w Schengen wiec teoretycznie nie ma granic, ale czy dziecko bedzie bez problemy mogło przebywac ze mną, czy to nie będzie uzane ze mieszka za graincą? I co z odwiedzinami ojca? Dodam ze corka ma 1,5 roku i jest troche za mała zeby np. co 2 tyg. jezdzic w odwiedziny do ojca. Drugie moje pyt. jest odniosnie podziału majątku. Moj wkład był niewielki gdyz mało zarabiałam. Czy lepiej bedzie miedzy sobą sie podzielic czy sądownie? Z gory dziękuję.

Gość wyzyskiwaczko....
podziało majątku Ci się zachciewa tak??? Otóż mąż Ci to udowodni że on się tego wszystkiego dorobił to nir dostanie ani rubla :D

Gość Paulina.cafe.
Głowne pyt. było odnosnie dziecka...na tym majątku mi jakos strasznie nie zalezy bo niewiele go jest, ale podział, to podział .