Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika74

brzydki zapach z ust!!help!

Polecane posty

Gość angelika74

czy ktos z was zna przyczyne brzydkiego zapachu z ust?? ja mecze sie z tym problemem od kilku lat, zaczyna mnie to totalnie dobijac, szukam przyczyny, robie badania, mam zdrowe zeby,nie mam pröchnicy ani chorych migdalköw, nie mam tez zadnych nalotöw na jezyku, dbam o higiene jamy ustnej.Ostatnio poddalma sie gastroskopii, ktöra nie wykazala nawet najmniejszych zaburzen, z blona sluzowa zoladka jest wszystko ok, nie mam tez helocobacter pylorii, jednak mam ogromne wrazenia, ze ten odör wydobywa sie wlasnie z zoladka!!! w kazdym razie po spozyciu posilku sytuacja sie poprawia,ale niestety na krötki czas, bo po pewnym czasie wszystko wraca.Zauwazylam röwniez, ze czasami , zwlaszcza kiedy zolädek jest pusty wystepuje u mnie ssanie w zolädku i wtedy jakby ten odör sie nasilal! Juz nie wspomne o smrodku rannym, koszmar!ja sie chyba wykoncze, mam swietna prace, codziennie stykam sie z wieloma ludzim, to dla mnie ogromne obciazenie psychiczne, nie möwiac juz o tonie wyzutych gum!! Blagam , niech odezwie sie ktos kto sie z tego wyleczyl, bede wdzieczna za kazdä pomoc!pozdrawiam.

Gość mam podobny problem
kup sobie tabletki z cynkiem organicznym, najlepsze są hali- z!! sa to tabletki do ssania, bierze się dwie dziennie, przykry zapach znika na kilka godzin, są naprawdę super :)

Gość może masz przeciąg z dupy
:o

Gość angelika74
do: mam podobny problem. pröbowalam tych tabletek, zadnej poprawy nie zanotowalam, niestety.dzieki za rade.

Gość zrob test na
helicobacter pylori

Gość no przeciez pisala
ze robila ten test i wyszlo ze nie ma tej bakterii

Gość sorkaaaaaa
Moze nie jest az tak zle, moze za bardzo sie tym przejmujesz?Powiedzial ci ktos ze twoj oddech brzydko pachnie?

Gość może masz przeciąg z dupy

Gość papierosy
:(

Gość papierosy
polecam tmat: jedzie ci z ust jak szrekowi..