Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie cwierc-wieczna

Chcialam sie tylko pochwalic

Polecane posty

Chcialam sie pochwalic.Mialam w nocy super seks.Oboje z partnerem mamy 25 lat.W sumie polozylismy sie do lozka okolo pierwszej w nocy.Towarzyszyla nam super zmyslowa muzyka z Hed Kandi Winter Chill i w sumie kochalismy sie trzy razy w nocy do trzeciej.Obudzilismy sie o 9 rano oboje nadzy i przytuleni w lozku.Super bliskosc.Super uczucie.Dodam tylko,ze jestesmy razem od ponad miesiaca.I prawie kazda noc spedzamy razem u niego w domu...I prawie zawsze jest super,ale ostatniej nocy bylo najlepiej. Wpisujcie sie panie,ktore mialy super nocki wczoraj,wpisujcie sie nawet te panie,ktore nie mialy i piszcie jak Wam noc minela. Pozdrowionka.

Gość trusski
moj po jednym razie zasypia a ma niecale 22 lata.... a jak mu mowie zeby szedl to lekarza to sie obraza.. facet ktory jest taki mlody a nie moze nawt 2 razy ;(

Gość dobry w łóżku
ja przezylem z moja zona bardzo nam bylo cudownie jak z reszta zwykle

No to teraz troszke w detalach.Jak sie polozylismy,to on mial na sobie majtki,a ja moje stringi i koszulke.Zaczelismy sie przytulac,calowac,samo calowanie w usta zajelo nam chyba z cztery piosenki,moze 20 minut,cala gra wstepna moze z pol godzinki,potem piescilam go troche oralnie,potem usiadlam mu na brzuchu,jeszcze mialam na sobie te stringi i koszulke.On troche mi odsunal paseczek od stringow i wszedl we mnie,kurcze,ale to bylo zmyslowe,takie glebokie pchniecia.Juz po wszystkim zdjelam koszulke i majtki,polozylismy sie,to znaczy ja obok niego,przytulilismy. Po okolo 10 minutach znowu sie zaczelismy przytulac i piescic,odwrocilam sie do niego tylem i chwile kochalismy sie na lyzeczki,potem w pozycji misjonarskiej i znowu bylo super. Potem juz mielismy spac.Ale jeszcze po okolo nastepnych 10 minutach zaczely sie gorace pocalunki i znowu wszedl we mnie tym razem ja lezalam na brzuchu.Ale bylo super.A potem przytulilam sie do niego i jakos zasnelismy. :)

zbigy-olsztyn,dlaczego uwazasz,ze jestem kurwa? :) Panowie,tylko bez ironii mi tu,zalozylam ten temat dla pan.Co tu faceci robia? Hej,nie przejmuj sie,jak mialam 19 lat i chlopaka,ktory mial wtedy 20 lat,to tez po pierwszym i to bardzo krotkim razie zasypial. Niektorzy juz tak maja. Nie zebym potrzebowala seksu non stop,ale serio moj obecny facet to wulkan seksu,moze co noc i to nie jeden raz i nie zasypia od razu. Moze to dlatego,ze nie jest Polakiem,choc nie chce uogolniac.

Milka,dlaczego zostawic dla siebie? To jest forum erotyczne i skoro wszyscy tu pisza o najbardziej intymnych rzeczach,dlaczego nie mialabym opisac mojej nocki z ukochanym?A Ty jak spedzilas ostatnia noc? :)

Ja też mam namiętnego faceta. Mieszkamy razem i robimy to zawsze kiedy mamy na to ochotę!!!!

Milka,to super! :) Nie,koszulki nie zjadlam,tylko zdjelam. ;) Piosenki z plytki z serii Hed Kandi Winter Chill,a ta, ktorej sluchalismy cala noc na okraglo to Redstar "Follow me".Super fajna,taka wolna i zmyslowa.

Gość nie ma nigdzie
takiego kawałka:p

Ja też lubię przy muzyce, a mój facet woli ciszę- lubi słuchać jak oddycham!!!!!!!!!!!!

Gość AndreasMax
A do roboty rano nie musieliscie wstawać??

Na youtube na pewno nie znajdziesz,ale wystarczy,ze poszperasz troche na google to Ci wyjdzie. Ja plytke sluchalam u kogos w domu i tak mi sie spodobala,ze zaczelam szukac we wszystkich dostepnych sklepach muzycznych i wiecie co?Wszedzie zlalazly sie plyty z serii Hed Kandi,tylko nie ta,ktorej szukalam,wiec nie pozostalo mi nic innego jak zamowic przez internet i przesylke otrzymalam wczoraj. ;) Warto bylo.

Do roboty rano?Wstalismy okolo 9 rano i moj byl juz spozniony na uczelnie wiec szybko zamowil taksowke,a ja Dzis mam luz,wiec sobie weszlam na kafeteria. :)

Bystry Julek,o co chodzi a ta ostra jazda i kliknieciem 1?

Gość chcialabym uslyszec
te piosenke!

Mozna posluchac sobie przez chwilke tej piosenki klikajac na listen i sie otworzy nastepne okienko,ale to tylko krociotki kawaleczek tej piosenki,cala jest zajebista...

Gość wlasnie ja tez co to
za piosenka daj jej tytul i wykonawce

Redstar "Follow me". Podalam adres stronki i mozna przez 30 sekund posluchac.

I co? :)

Gość nie dam rady jej odsłuchać
ale ściagam przez program wiec jak ściagne i przesłucham to ci powiem:p

Okay,na pewno Ci sie spodoba. ;)

No hej hej! Nie ma tu zadnej pani,ktora podobnie jak ja spedzila upojna noc? Podzielcie sie troche?

Milka,super!!! Wyprobuj,wyprobuj! Jak pojdziecie do lozka z twoim to miej wlaczona na okraglo.

Gość niezaspokojona dwudziestka
ja np nie mogłam spać w nocy:p i to była ta przygoda, że przewracałam sie z boku na bok, ale to chyba jakaś pełnia była bo straszna jasnośc biła mi w oczy:p masakra

cwiec-wieczna ,a striptiz to robiłas juz kiedyś dla swojego???????? Bo ja muszę się przyznać, że robiłam a seks po tym był nieziemski!!!!!

Milka,nie robilam nigdy streaptizu! Boje sie,moglabym wyjsc nieudolnie.Chcialabym kiedys sprobowac.A dlugo trwa robienie streaptizu?Nie umiem. Nie umiem sie do tego ruszac. :( I jakie ubranie...Kurde.Chcialabym.