Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFGFHFGH

CO ODPISAC MOJEMU NAUCZYCIELOWI BY GO ZAGIąć?

Polecane posty

Gość GFGFHFGH

MłODY NAUCZYCIEL WF-U ZAPROSIłAM GO NA NASZEJ KLASIE ALE MI ODPISAł: Sorki, ale nie przyjmuję żadnych znajomych, chyba że masz dobre argumenty, które mnie przekonają. Pozdro. DAJCIE JAKIES POMYSłY :p

Gość ja bym skoczyła

:D hehe, weź zostaw, bo pewnie już się z ciebie śmieje i opowiada w pokoju nauczycielskim :classic_cool:

Gość GFGFHFGH
HEHE NOZYCZKI :d SWIETNE:) A O TYM ZE ZAL MI SIE GO ROBI TEZ NAD TYM MYSLAłąM :d:)

Gość GFGFHFGH
NAPEWNO NIE 14 :) A TAK SERIO TO 20 :)

dziewczyno, pogrążasz się :classic_cool: hehehe, nie zdziwię się, jak to mój kolega z pracy, bo: młody, od WF i rzeczywiście bardzo przystojny hahaha

pomyśl czy Ty jako nauczycielka, przyjmowałabyś zaproszenia obecnych uczniów

Gość GFGFHFGH
SłUCHAJ ALE ON NIE JEST ANI PRZYSTOJNY ANI W MOIM TYPIE POPROSTU ZABAWNY :d KAZDY JAJA SE ZNIEGO ROBI , TO NIE JEST ZADEN PODRYW:p

nie zmienia to faktu, że zachowujesz się jak małolata :D

Gość GFGFHFGH
OCHHH CHCE MU POPROSTU DOPIąć, JEZELI NIE MASZ POMYSłU TO POPROSTU SIE NIE UDZIELAJ :d

a co ty mu chcesz "dopiąć" - kwiatka do butonierki? ja ci mówię, jak to wygląda z tzw. drugiej strony - nauczycielskiej właśnie, ale ok, nie moja sprawa :D mam takie "przypadki" na co dzień

Gość GFGFHFGH
i co sie chwalisz? papa:)

A czym mam się chwalić, że młodzież osiąga jakieś dno, które trudno nazwać, ma wszystko głęboko w poważaniu i na dodatek szczyci się tym, że NIC sobą nie reprezentuje?

Gość wuefista 25
dla mnie dobre argumenty to zgrabne nogi, ładna buzia, duzy biust a najlepiej wszystko w jednym :)

Gość GFGFHFGH
dziewczyno jakie dno ? zastanów sie co piszesz i nie osadzaj mnie po jakims głupim topicu, ja mam wyższe ambicje pewnie od Ciebie, napewno nie zamierzam zostac nauczycielem wf-u , zarabiajacym marne 1300 zł :) a wnioskujac po Twoich postach takim własnie jestes:)

:D no rozbawiaj mnie dalej, do WF bardzo mi daleko Czy ja się do ciebie personalnie zwracam? :classic_cool: nie, ja tylko stwierdzam fakty, czyli mówię o pewnym ogólnym, zatrważającym poziomie polskiej młodzieży, która za szczyt rozrywki uważa paradowanie po szkole i wywijanie prezerwatywą Może mi jeszcze powiesz, z jakich fragmentów moich postów tak elokwentnie wywnioskowałaś, że NA PEWNO uczę WF i zarabiam 1300? :)

Gość sprawdzcie prosze w slowniku
co znaczy wyraz "elokwentnie" zanim go zaczniecie uzywac

"elokwencja sztuka wymowy, wymowność, umiejętność łatwego i przekonywającego wysławiania się; krasomówstwo." wysłowiła się autorka: łatwo i jak dla siebie - przekonująco :) a jeśli ktoś ni nie widział w moim określeniu innego tonu, to już inna bajka ;)

Gość niezbytwazne
Napisz mu: Moim argumentem jest to, że Pan jest moim znajomym" :D

Gość Sabrina na golasa
a moi nauczyciele z liceum przyjmuja, a nawet wysylaja zaproszenia :) cieszą sie, ze do czegos doszlismy, interesuja sie co slychac. moje kolezanki, ktore obecnie ucza w szkolach takze akceptuja zaproszenia od bylych i obecnych uczniow. po to chyba jest ta nasza-KLASA - jak nazwa wskazuje... a nie zeby dodawac swoją starą i kuzyna.

Gość a ja zaproszenia przyjmuję
tylko od dobrych znajomych..... nie dziwię się temu nauczycielowi, po co mu w profilu ktoś kogo ledwie zna z kilku lekcji.... to tylko wprowadza zamieszanie....