Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaciiiiiiiaa

Angielski pomocy

Polecane posty

Gość Agaciiiiiiiaa

Mam do przetłumaczenia dialog ( z ang. na polski) trochę z niego rozumiem ,ale nie wszystko może mógłby ktoś mi pomóc? Oto ten dialog: Lucy - That was a great presentation, Amy Amy - Thanks, I enjoyed doing it. Amy - So who's your hero, Lucy? Lucy - My frandfather. Amy - Your grandfather? you can't be serious! Lucy - Why not? My grandfather was a firefighter in London He saved loads people and he's got a lot of medals. Amy - Is that right? Lucy - Yes, he was a firefighter for 40 years, and after he stopped working, he was a volunteer in children's hospitals. Amy - That's amazing. I'd really like to meet him. Licy - OK. We can go to his house together one day. Amy - Great!

Gość taśma klejąca
to byla zajebista prezentacja Amy dzieki tez mi sie podobala wiec kto jest twoim autorytetem/bohaterem? moj dziadek twoj dziadek? pierdolisz, powaznie? a czemu nie? moj dziadek byl strazakiemw londynie ratowal ludzi i ma duzo medali naprawde? taaa nyl strazakiem przez 40lat, i po tym jak przestal pracowac byl wolontariuszem w szpitalu dzieciecym to niesamowite chcialabym go poznac ok mozemy pojsc do jego domu ktoregos dnia suuper

Gość taśma klejąca
nudzilo mi sie :P

Gość taśma klejąca
no przeciez ja przetlumaczylam

Gość taśma klejąca
foch

Gość Agaciiiiiiiaa
:D wielkie dzięki :) trochę już miałam trochę nie wiedziałam już mam wszystko :) thx

Gość taśma klejąca
nooooo :P