Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaa999999

brązowa wydzielina, brak okresu...pomocy

Polecane posty

Gość ciekawaaaaa999999

witam. w czaise kiedy powinnam dostać okres wystąpiły u mnie bardzo słabe, brązowe plamienia. na początku cyklu brałam silne antybiotyki, przez które leżałam w szpitalu. Możliwe, że to przez to ta wydzielina zamiast normalnej krwi? Dodam, że uprawiałam z chłopakiem petting, więc zaczełam sie martwić brakiem normalnego okresu ale w sumie skoro wystąpiło to plamienie to ciążę to wyklucza tym bardziej że nie był to normalny seks prawda? pomóżcie, powiedzcie coś, bo już nie wiem sama...

Gość efffa
sama bardzo czesto tak mam a w ciazy nie jestem wiec i ty nie masz sie czym martwic

Gość ecinka-e
takie plaienia sa przy zaburzeniach horm. i moga byc wstepem do miesiaczki ,ja tak miewam i tydzien przed okresem a nie raz takie skape plamienia jako okres ...a co do zajscia w ciaze to napewno od pieszczot nie zaszlas ...ale skoro zadajesz takie pytania to ...musisz jeszcze wiele sie dowiedziec ... co za niewiedza :( odsylam do lektury

Gość ciekawaaaaa999999
dzieki ale to nie jest niewiedza.... plemniki mozna przeniesc nawet patykiem wiec to nie jest wcale takie smieszne i jesli chlopak sie najpierw dotykal a pozniej mnie to normalne ze moge miec drobne obawy...

Gość ecinka-e
no nie pisalas o patyku bo tak to faktycznie mozesz zajsc :P ...co za ciemnota!