Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala02

Ból pochwy przy stosunku.

Polecane posty

Gość lala02

Witam! Własnie odebralam wyniki, wyhodowałam sobie: Streptococcus spp(+++) i E.coli. Od 2 lat chodze po róznych lekarzach i wychodze odnich z stwierdzeniem ze chyba cos sobie uroiłam. A mianowicie odczuwam potworne ból podczas stosunku, jakby mnie rozrywał (moze sie skurczyłam)- wlasciwie to niemozliwe jest wprowadzenie penisa;( mam stałego partnera kiedys sex (z nim) nie sprawial mi bólu, nawet nie potrzebowalm gry wstepnej, teraz ani gra ani żele NIC nie pomaga ani zadne leki przeciwgrzybiczne, zapalne, itp przepisywane przez lekarzy nie pomagaja. I tak sie zastanawiam skd mam te bakterie skoro juz tych swinstw tyle brałam, ale czy te bakterie moga byc przyczyną mojego bólu???? Chcialabym wkoncu uprawiac sex!!! POMOCY

Gość tez tak mialam
E. coli moze jak najbardziej powodowac takie dolegliwosci. SWoja droga moze jestes mocno wyjalowiona i masz liczne mikrourazy sluzowki, tez daje takie objawy. Przelecz sie, wstrzymaj sie z seksem nawet do kilku tygodni po antybiotyku , powinno byc lepiej,mi przeszlo.

Gość lala02
no mam nadzieje ze wkoncu dostane antybiotyk ktory pomoże, tylko jak odbudowac flore, milam ostatnio gynoflor i jadam duzo jogurtów, stosuje lactacyd... czy to wystarczy?

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
mialam to samo. plus chyba jeszcze jakas bakteryjke. dostalam antybityk (augumentin wyszedl w badaniu) a pozniej szczepionke i jest duuuzo lepiej

Może zrób sobie jogurtowanie-jogurt naturalny do pochwy-na florę pomaga!

Gość lala02
czy mój facet tez musi sie poddac leczeniu? ciekawosc mnie zrzera a wizyte mam dopiero za tydzien.

Gość hgdfjgggggg
????????

Gość loko22
oj to nie dobrze sie urządziłąs. Miałam bardzo podobnie, nabawiłam sie bakterji po przyjezdzie z mazur(brudna woda i takie tam)tez zmagałam sie z tym dwa lata az poszłam prywatnie. Kosztowało to majątek(cała kuracja ok 1000 zł)ale było warto,bo sex jest swietny:D. Podaje stronke lekarza: http://www.wieslawkurach.ginweb.pl/

faceta też wylecz . on może nie mieć objawów ale nie leczony może cię zarażać wkółko. a co ci przepisł ginekolog ? antyboityk w czopkach czy coś innego ?

Gość karorek1979
moze mi powiecie co z tym robic.Moja zona odczuwa silny bol przy wejsciu czlonka do pochwy.czesto jest ten bol tak silny ze niestety musimy skonczyc zanim zaczniemy na dobre.robilismy wymaz i cytologie i wszystko w porzadku.lekarze mowia ze nic nie ma w tym miejscu a bol ciagle jest. dodam ze zaczelo sie to po okolo 2 latach wspolzycia.wczesniej wszystko bylo w porzadku.

Gość justys89
czesc, ja tez tak mam. za kzdym razem gdy sie chcemy z chlopakiem kochac to odczuwam bol gdy wprowadza we mnie czlonek. czasami jest to bol nie do zniesienia i musimy przerwac;/ moge dopowiedziec, ze niedawno chorowalam na zapalenie pochwy i pecherza(przeziebilam sie) ale bralam biseptol, vagical i clotrimazolum i pomoglo. wyleczylam sie ;) ale teraz wydaje sie mi i mojemu partnerowi ze moja pochwa sie zmniejszyla.... kiedys jak sie kochalismy to nie odczuwalam zadnego bolu ani nic z tych rzeczy a teraz takie cos. co mam zrobic?? stsujemy zel nawilzajacy (durex play) i czasami jest lepiej ale nie zawsze. znacie moze jakies metody zeby nie bolalo i zeby rozluznic moja pochwe bo ona ewidentnie jest tak jakby spieta... poradzcie mi cos. pozdrawiam

Gość viuolkn
Ja mam dokładnie to samo! A boję się iść do lekarza, że powie mi że mam jakiegoś grzyba ;/ Po stosunku nie mogłam siedzieć, tak mi bolało, piekło, swędziało... Potem stwierdziliśmy, że spróbujemy bez dochodzenia we mnie i rzeczywiście niby mnie już nie boli po stosunku... Nie zmienia to jednak faktu, że jak on wchodzi we mnie to mam ochotę zapaść się pod ziemie... NIESAMOWITY BÓL!!!! HELP!!!!

Gość marek manczuk
No ona moja sucza mi nie dawać dupa.

Gość gość
viuolkn 2010.06.11 taka rozkosz???ma wielkiego czy jak???

Gość gość
Moze lepiej się kochać ,bo uprawianie kojarzy mi z czymś takim nieprzyjemnym,wyrafinowanym jak u zwierząt nie ludzi.

Gość gość
A co chcesz siebie oszukiwac,skojarzeniami i zamydlic fakt ze tez jestes suka samica zwierzakiem???