Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona2

pieprzyki na brzuchu a ciąża

Polecane posty

Gość zaniepokojona2

Słuchajcie, podobno nalezy ususnąć pieprzyki na brzuchu, bo one się rozciągają w czasie ciązy? Czy ktoś tak robił planując ciążę?

co??? ja mam dużo pieprzyków wszedzie i nic z nimi nie robiłam nie rozciagły sie :D kto ci nagadał bzdur

Gość zaniepokojona2
uff!!!!!!! No, ktoś mi nagadał. Więc się zaniepokoiłam. Ja mam niemałe te pieprzyki.

mnie sie rozciągnął :) ale wrócil do normy jak sie brzuch obkurczył. Nikt jednak mi tego nie sugerował, by usunąć :O

mnie się rozciągnął, do normy nie wrócił - myślę o usunięciu - nie ze względów estetycznych - jest akurat na lini gumki od fig i przez to jest w tym miejscu drażniony - wolłabym, żeby się tam jakieś paskudztwo nie przyplątało.

Podczepię się pod ten temat. Od 2 tygodni pojawiło się na moim ciele ok 20 nowych pieprzyków. Dodam, że jestem w ciąży. Do lekarza mam dopiero za jakiś czas, a nie ukrywam, że jest to niepokojące.

Podczepię się pod ten temat. Od 2 tygodni pojawiło się na moim ciele ok 20 nowych pieprzyków. Dodam, że jestem w ciąży. Do lekarza mam dopiero za jakiś czas, a nie ukrywam, że jest to niepokojące.