Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia5

samotność

Polecane posty

Szukam ludzi chętnych do pogaduszek o wszystkim i niczym.Mam 34 lata męża i córę.Mieszkamy pod jednym dachem ale mijamy się kazdy ma swoje sprawy.Mąż pracuje 14 godzin na dobe po powrocie z pracy nie ma siły na nic, a ja czuję że życie przecieka mi przez palce.

pocieszyleś lub pocieszyłas mnie troche ,ale ten pęd do pieniędzy jest okropny teraz nie liczy sie nic tylko kasa.

Gość niezbytwazne
Któregoś dnia przed jego powrotem z pracy załóż ekstra ciuszek i zrób pyszną kolację, najlepiej przy świecach, zrób tak a zobaczysz efekty, co ty na to??

Gość
a Ty pracujesz?

oczywiscie ze pracuje,ale musze coś zmienic,bo sie dusze

myslisz że kolacja cos da on ma bielmo na oczach chodzbym chodzila nago i tak mnie nie zauwazy,bo jest zmeczony

Gość
a weekendy?

Gość niezbytwazne
Hmm no to nie wiem, a nie da się dnia urlopu wziąć i wtedy sobie zróbcie dzień wolny, śniadanie do łóżka i takie tam? Czemu nie może wziąć dnia urlopu?

kiedy mamy dzien wolny a zazwyczaj jest to niedziela wtedy od rana warczymy na siebie może to zmeczenie materiału bo jestesmy razem juz14 lat

pomysl z wolnym jest dory. ale ja proponowalabym wziac przynajmniej tydzien. zaplanuj wyjazd gdzies w jakies fajne miejsce, tylko wy i czas wolny ;-) nie bede pisac co powinniscie robic bo sami z tym sobie na pewno poradzicie. po prostu potrzebna wam odskocznia od wszystkiego. pozdrawiam i zycze powodzenia