Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalony czupurek

Przekłuwanie prezerwatywy - lepszy seks?

Polecane posty

Witam Od dawien dawna używam prezerwatyw. Niestety, w gumie nie ma takich przyjemności jak bez niej. Odziwo podczas ostatniej rozmowy z koleżanką dowiedziałem się, że razem z partnerem (uwaga!) przekłuwają igłą prezerwatywy - nie na początku, nie przy końcówce, ale na środku prezerwatywy w taki sposób, że są małe otwory, przez które dostaje się powietrze, dzięki czemu następuje bezpośredni kontakt z ciałem drugiej osoby. Wiadomo, więcej wrażeń. Na szczęście guma nie pęka, po wytrysku nasienie nie zdąży przedostać się przez te otwory, więc powodu do niepokoju nie ma. Skuteczność wysoka. Przekłuwamy razem z partnerką od miesiąca i okres ma dostać 26 lutego, pewnie wszystko przebiegnie jak należy. Jeśli mieliście do czynienia z takimi sposobami ulepszenia seksu, piszcie.

Gość dla zabawy nie mam nicka
Nie. Nie mieliśmy. Prezerwatywy zabierają część przyjemności, więc można poszukać innych metod, a nie przekłuwać gumki igłą.

Gość NIE KARM TROLLA
Głupek założył idiotyczny temat, a idiotki go podtrzymują.

Gość alussia
heh chore... jak zle im w gumie to niech ona zacznie brac tabletki anty lub przyklejac plasterki, niż przekłuwać prezerwatywy heh dobre...

jego wypowiedz troche sie zaczyna jak jakas sredniowieczna legenda OD dawien, dawna.... heh A te trolle tez pasuja do sredniowiecza, heh ;);)

Gość katarzyna z młyna
fajnie, ale jeszcze lepiej będzie, jak bedziecie przekłuwac na czubku; wtedy to są wrazenia ze hoho !