olenka2001 0 Napisano Luty 21, 2008 Szukam przyjaciolek z Walii ale jesli mieszkasz gdzie indziej to tez napisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukaj na Napisano Luty 21, 2008 www.nasza-klasa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukaj na Napisano Luty 21, 2008 mozesz tam swoje forum zalozyc, napewno ktos sie odezwie. Zycze powodzenia w poszukiwaniach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Luty 27, 2008 O jezu nie ma nikogo kto mieszka w pieknej Walii??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiosna82 0 Napisano Luty 27, 2008 ja jestem z Londynu ;) pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kami- 0 Napisano Luty 27, 2008 cześć,jestem z hiszpani:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kami- 0 Napisano Luty 27, 2008 olenka masz dzieci??ile masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Marzec 2, 2008 Witajcie mam 24 lata no i nie mam dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kami- 0 Napisano Marzec 2, 2008 może kawka..??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka_jaLondynek Napisano Marzec 10, 2008 ja tez z Londynu i mam 21 lat i brak dzieci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malvinqa Napisano Kwiecień 13, 2008 ja tez z londynu 19 latek no i bez dzieci :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Maj 17, 2008 to kiedy imprezka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moge sie przylaczyc Napisano Maj 18, 2008 maluka ja za rok zamierzam leciec do anglii ko wie moze ez ladn ale obsawiam bardziej birmingham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Prowokacja 0 Napisano Maj 20, 2008 Ja sie wybieralam na zwiedzanie Cardiff :) Mieszkam po drugiej stronie mostow, wiec w sumie prawie jak przez miedze :) Chetnie umowie sie na zwiedzanie i wypad na kawke :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moge sie przylaczyc Napisano Maj 20, 2008 jest tu kto?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez sie przylacze Napisano Maj 20, 2008 chetnie na jakas imprezke, ale w Birmingham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach