Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpaska bella

po jakim czasie facet powinien nalegac w zwiazku na seks...

Polecane posty

Gość podpaska bella

tak zebby bylo to normalnie odebrane ....a nie jako chce szybkiego zaliczenia

Gość wiesz co...
wogole ni epowinen nalegac

Gość ja na przyklad
nie bede nalegal

Gość podpaska bella
nie powinien nawet poruszac tego tematu?

żenujące pytanie... bez seksu nie ma związku, tylko znajomość...

Gość zlezlezle
powinno byc po jakim czasie znajomosci kobieta powinna dac sie przeleciec

Gość zlezlezle
powinno byc po jakim czasie znajomosci kobieta powinna dac sie przeleciec

Gość wiesz co...
nie ze nie poruszac tematu......ale jak zwiazek NIE po to by tylko przedupic laske...to nie powinien nalegac...to samo od siebie wyjdzie

Gość wiesz co...
nie ze nie poruszac tematu......ale jak zwiazek NIE po to by tylko przedupic laske...to nie powinien nalegac...to samo od siebie wyjdzie

samo z siebie :D:D:D skoro pytajaca nie wie kiedy isc z facetem do łózka to nic samo z siebie nie wyjdzie :D

no chyba, ze w intymnej sytuacji podskoczy na chwile na forum i spyta czy juz mozna :D A facet ma prawo oczekiwac sexu i tyle...

Gość hehehewww
no chyba, ze w intymnej sytuacji podskoczy na chwile na forum i spyta czy juz mozna zalosny jestes...jedyne co potrafisz to sie nabijac z kazdego tematu!

bo to żenujące, by pytac sie na forum, kiedy isc do łóżka :D

Gość gfsgsg
mój po pierwszym rozeznaniu (wystarczyly mu trzy spotkania) chciał kochać się ze mną i uważam że to jest OK, przynajmniej wiedziałam że podobam mu się jako kobieta

Gość gfsgsg
mój po pierwszym rozeznaniu (wystarczyly mu trzy spotkania) chciał kochać się ze mną i uważam że to jest OK, przynajmniej wiedziałam że podobam mu się jako kobieta

moj na drugim probowal ;) przetrzymalam go do trzeciego ... :P no i 5 miesiac mija .....

Ja, jak będę się spotykał z jakąś dziewczyną hmm to będę z nią rozmawiał na różne tematy:) Taki już jestem, że strasznie lubię rozmawiać i lubię rozmawiać otwarcie na wszystkie tematy. Pewnie więc i o seksie będziemy prędzej czy później rozmawiać. Ale żeby uprawiać? Hm myślę, że będę do tego gotowy przynajmniej po kilku miesiącach. Poza tym seks wiąże się z wieloma problemami o których na tym forum się prawie nie mówi. Najważniejszym z nich jest chyba antykoncepcja. Nie wymyślono jak narzazie żadnego dobrego środka antykoncepcyjnego. Prezerwatywa zmniejsza doznania, hormony są szkodliwe, metody naturalne zawodne. Z resztą zawodne są wszystkie metody. Prezerwatywy pękają, hormony też czasem zawodzą. A ja nie chcę mieć dzieci, więc podjęcie decyzji o rozpoczęciu współżycia seksualnego będzie wymagało trochę zastanowienia i przygotowań

Gość heinekenek
a moj związek (obecnie 16 letni) z męzem zaczął sie własnie od seksu... wczesniej bylismy kolegami i nie darzyliśmy sie jakimiś specjalnymi uczuciami...dopiero "po" wszystko sie zaczeło... Wielki szacunek dla KOMICZNE za niebywale inteligentne wypowiedzi... Nie stety mało takich na tym forum....

Gość zwrotność
"A facet ma prawo oczekiwac sexu i tyle..." a kobieta ma prawo oczekiwać, że chce poznac faceta najpierw i tyle....

dwudziesto cztero latek radze Ci stary - ćwicz dłoń i kup gumową wagine, bo przydadzą Ci sie z takim podejsciem :D

Gość heinekenek
niestety.....

Gość gfsgsg
a ja do czwartego trzy lata z okładem jesteśmy razem i wkrótce pobieramy się

"a kobieta ma prawo oczekiwać, że chce poznac faceta najpierw i tyle...." ale jesli chce go poznawac przez kilka miesiecy, to niech sie nie dziwi, że facet poszuka sobie normalnej kobiety, której do związku nie są potrzebne rytuały godowe

---->komiczne Dłoń ćwiczę do tej pory, gumowa wagina mi nie potrzebna. Za to chcę sobie znaleźć dziewczynę a co wyniknie dalej to się okaże. Jak już mówiłem lubię rozmawiać i to otwarcie na wszystkie tematy. Więc kto wie co z tych rozmów wyjdzie:)

Gość gfsgsg
a ja do czwartego trzy lata z okładem jesteśmy razem i wkrótce pobieramy się

Gość zwrotność
"ale jesli chce go poznawac przez kilka miesiecy, to niech sie nie dziwi, że facet poszuka sobie normalnej kobiety, której do związku nie są potrzebne rytuały godowe" a jezeli chcesz przelecieć kobietę na drugiej randce i "wymagasz", bo masz prawo, to prościej iśc do burdelu, tam możesz mieć full wymagania. także to działa w obie w strony i w żadną lepiej nie przesadzać.

Gość heinekenek
a dlaczego nikt nie wpadł na to, ze to kobiecie może zależaeć na szybkiej bliskości i nie ma ochoty na to, żeby czekać.... Gdyby mi sie trafił takie facet jak dwudziesto cztero latek to raczej niedługo bylibyśmy razem... Pewnie zaraz zostanę obrzucona błotem, ale uważam że chociaż seks nie jest podstawą udanego związku to jest on warunkiem na to zeby związek istniał...