Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpaska bella

po jakim czasie facet powinien nalegac w zwiazku na seks...

Polecane posty

Jeśli jesteście w związku to moim zdaniem dobrze jest o tym porozmawiać o seksie, antykoncepcji. Być może ona ma zasadę czekania do ślubu a Tobie to kompletnie nie odpowiada. pozdrawiam

Gość ale wiesz komiczne
kobieta, ktora idzie do lozka bez milosci, po krotkim czasie randkowania sporo ryzykuje, bo potencjalnie i statystycznie moze miec przez to wiecej partnerow i sporo facetow moze ja po prostu zaliczyc

dwudziesto cztero A na czym mają polegać przygotowania do seksu?? :D:D:D

Jeśli jesteście w związku to moim zdaniem dobrze jest o tym porozmawiać o seksie, antykoncepcji. Być może ona ma zasadę czekania do ślubu a Tobie to kompletnie nie odpowiada. pozdrawiam

Gość Wlasnie ze jest to problem

----->liliputka Hm..po pierwsze trzeba być na to psychicznie gotowym, na taką bliskość, zaufanie. A po drugie antykoncepcja, z którą jest w moim przypadku o tyle problem, że nie chciałbym uprawiać seksu w prezerwatywie.

no trzeba sie psychicznie przygotowac, pozbawic sie wstydu, ja jestem prawiczkiem i dla mnie nagosc z dziewczyna po krotkim okresie znajomosci bylaby krepujaca

\"a jezeli chcesz przelecieć kobietę na drugiej randce i \"wymagasz\", bo masz prawo, to prościej iśc do burdelu\" ale ja nie chce dziwki - chce sie z kobietą sotykac, stworzyc trwaly zwiazek, ale czekal miesiącami nie bede

Gość u mnie było tak ......
Poznaliśmy sie we wtorek Nastepne spotkanie w środe Potem w czwartek, piątek :) w sobote też sie widzieliśmy hehe i to był ten dzień kiedy pierwszy raz kochaliśmy sie :) Od tego wtorku minęły dwa lata jak jesteśmy razem :)

my nie mowimy o jakichs prawiczkach czy dziewicach, tylko o doroslych ludziach... choc z takim podejsciem jak 24 latek, to on do konca swiata nie zamoczy... bo spotykajac sie z kobietą, gdy wyskoczy z tekstem po pożyciu, ma dymanko z głowy :P

Gość zwrotność
"ale ja nie chce dzi**i - chce sie z kobietą sotykac, stworzyc trwaly zwiazek, ale czekal miesiącami nie bede" dlatego napisałam, że nie warto przesadzac w żadną strone.

Gość zwrotność
"ale ja nie chce dzi**i - chce sie z kobietą sotykac, stworzyc trwaly zwiazek, ale czekal miesiącami nie bede" dlatego napisałam, że nie warto przesadzac w żadną strone. czekąc miesiącami kobieta też nie chce, tym bardziej jeśli facet jej się ogólnie podoba. Bo wtedy to jest po prostu przyjazn, znajomosc. Ale poznawąlam mężczyzn, z którymi jeszcze dobrze nie porozmawiałam, a juz ciągneli do łóżka.

i potem takie kobiety, ktore krotko czekaja maja wielu partnerow na koncie

--->nefrytowakotka Tak mam 24 lata ale się jeszcze nie całowałem, a chyba dla każdego pierwszy pocałunek to jest spore przeżycie no nie? --->komiczne To co, nie można rozmawiać o seksie, tak?

Gość heinekenek
24 jesli nie chcesz uprawiac seksu w prezerwatywie, hormony szkodzą ukochanej a naturalne metody zawodzą to jaką antykoncepcję sobie wyobrażasz...chybe ze zrobisz to tylko tyle razy ile bedzie potrzeba do tego żeby spłodzić oczekiwaną liczbnę sztuk potomstwa...

mówiłem właśnie, że z ta antykoncepcją jest problem. Ale w sumie wiele par stosuje antykoncepcje hormonalną i dziewczyny nie czują się z tego powodu wykorzystywane przez chłopaków, więc ta opcja szczerze mówiąc najbardziej by mi odpowiadała. Skoro wielu ludzi stosuje tą metodę a nawet mówi się, że pigułka antykoncepcyjna to wynalazek który zrewolucjonizował świat, to czemu nie stosować by tej metody?

dwudziesto kilku latek:D nie pograzaj się.....tu są same wyzwolone jednostki i zostaniesz raczej wysmiany:) powiem Ci jak to działa: jak ktos czeka kllka miechów do slubu to dziwak i moher:D jak ktoś się kocha na pierwszej randce to puszczalska i dziwka:D jak ktoś nie potrafi myslec samodzielnie , a się naczyta kafe to może naprawdę pobłądzić. Więc Ty się o ni nie pytaj, zyj jak chcesz, kochaj się kiedy chcesz i przeżywaj swoje pocałunki jak chcesz:)może nawet każdy następny, nie tylko pierwszy będziesz tak przeżywał i WOLNO CI. I nic nikomu do tego.

Gość kammasutra
ja jestem 3 lata w związku i jeszcze nie uprawiałam sexu. co Wy na to? :P

Gość kammasutra
tak też myślałam :D

Gość ja też jestem
moherową dziwaczka :P jestem dwa lata w zwiazku i jeszcze nie uprawialiśmy seksu :D mam 22 lata

Gość kammasutra
może założymy klub moherowych dziwaków? :D

łłlooo matko i córko:D, ile moherowych panien:D, ale jedna z Was ma bardzo nieadekwatny nick do sytuacji:D, kammasutra?czy wybór takiego nicka nie jest przypadkiem nieświadomą manifestacją niespełnionego w rozkoszy ciała??:P:P:P

Gość ja też jestem
hehehe :) mysle ze moglby byc bardziej liczny niz niektorzy mysla ... :P