Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpaska bella

po jakim czasie facet powinien nalegac w zwiazku na seks...

Polecane posty

Gość yeez
do 24 latka - podsune ci nowy pomysł .też zabierze dużo czasu możesz o tym porozmawioac do trzydziestki.jak chcesz bez prezerwatywy to twoja wybranka musi być dziewicą . ajesli nie jest to musisz się jakoś zabezpieczyc przed HIV- wyslij ja na testy ....

Gość kammasutra
Roma31 🌼 nick zamierzomy :D:D tak dla kontrastu :P

voalka stosuje najskuteczniejszą metode - szklanka wody... zamiast :P

Gość voalka chce czekac do slubu
ale sama dziewica juz nie jest :( i pewnie spala wiecej niz z 1 facetem :( manipulatorka

a tu nawet nie o zgorszenie chodzi:Dylko o to żeby myslec samodzielnie. pamiętam jak zawitałam na forum w ubiegłym roku i na swoim topiku jakoś tak wyszło, że mając 17 lat miałam "romans" z facetem 47 letnim:D. Pfifififi,,,zostalam uznana za geriatryczną wariatkę, calkiem zboczoną:D. To nic, że nie napisałam, że miałam z nim seks:D, nieważen, już od razu do szuflady. Tylko się z tego pośmiałam, nie mam potrzeby udowadniać niczego i nikomu. ale taka jest właśnie magia forum, że włożą Cię od razu do szuflady w tym przypadku np moher, albo dziwka itd. A przecież to jest tak indywidualne gdzie, kiedy i z kim, że w ogóle nie ma rozmowy.

kammasutra... no tak myslałam, cholero jedna przewrotna:D:P

Gość kammasutra
dwudziesto cztero.. Hmmm.. dość trudne pytanie.. :) Pragnienia mamy jak najbardziej normalne normalne ;) To mój i mojego chłopaka pierwszy i jedyny związek więc jeszcze nie posmakowaliśmy tego owocka i może dlatego nam łatwiej. A powodów jest milion :)

jedno jest jasne, facet nie ma nalegać na seks, chcemy to robimy i nieważne jest po jakim czasie. co do antykoncepcji - ja biore tabletki i dobrze mi z tym :)

Gość voalka chce czekac do slubu
pisalas o ile dobrze pamietam, ze sie sparzylas, bo rozstalas sie z facetem, z ktorym uprawialas seks i teraz chcesz byc pewna ze nie zostawi cie juz zaden, a nawet jak zostawi to przynajmniej po slubie (bo chcesz czekac do slubu) juz jako maz, czyli inna sprawa, bo juz bedzie przynajmniej formalnie, a jak poczekac do slubu to sie to bedzie liczyc jako legalny seks

Gość ciasteczko2222222222222
to powinno wyjsc samo nie jest wazne czy po mc czy po 6 mc ....zadna strona nie powinna nalegac ....i tyle

Gość Wlasnie ze jest to problem
voalka widze, ze mialas traumatyczne przezycie. szacunek dla ciebie i wsparcie. jak chcesz czekac do slubu to czekaj, napewno znajdzie sie ktos wartosciowy kto cie pokocha i poczeka. pozdrawiam

Gość mimo wszystko voalka
majtki przed nim sciagnelas i nago sie zabawialas, wiec taka 100% dziewica to nie jest czysciutka

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci