Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kto wie kto wie

umieram...

Polecane posty

nic mi się nie chce.. nie mam gdzie pójść, ani z kim :( nie mam powietrza w rowerze, a pompkę ktoś pożyczył i nie oddał.. biblioteka zamknięta.. w tv nic nie ma i nie mam żadnego filmu na kompie.. na gg nie ma nikogo.. :( :( :( :( :( i jeszcze z potencjalnym facetem się chrzani :O

Gość pomysl sobie
że nie masz torbieli na jajnikach i w piersi..... Zdrowa jesteś :) a wszystko inne jest o kant tyłka potłuc

ja tam się nie cieszę... nawet jakbym była śmiertelnie chora... ciekawe czy ktoś by się mną zainteresował.. rodzina, przyjaciele? :/ a film? mój komputer jest za wolny, żeby cos sciagac

na zakupy? chyba do spożywczego :D ja na wsi mieszkam :O mam koleżanki, ale wszystkie zajęte.. jedna u babci, druga mamie coś pomaga, itd. :(

na zakupy? chyba do spożywczego :D ja na wsi mieszkam :O mam koleżanki, ale wszystkie zajęte.. jedna u babci, druga mamie coś pomaga, itd. :(

idź na spacer, przewietrz się. I ciesz się, że możesz chwile pobyć sama i się ponudzić. Ja marze o takim samotnym nudzeniu się już ponad 3 lata, i jeszcze ze trzy minie zamin to nastąpi

Gość a to ktoś
to jakiegoś e-booka poczytaj

Ja mam pełno książek w domu, których nie czytałam...Może Ty też masz? Możesz się też pouczyć, iść spać, albo np.posprzątać pokój, upiec ciasto, rozwiązywać krzyżówki, pomóc rodzicom (Twoja mama pewnie nigdy nie narzeka, że jej się nudzi :P)...

Gość autobus szynowy Piła-Wałcz
a może jakoś pomysłowo się zmasturbuj? zawsze jakaś chwilowa odskocznia od nudy...

polecam \"Filipinke\" :) a tak poważnie to nie narzekaj...;)

Gość upupup