Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinguchna84

Ocet jabłkowy odchudza?? doświadczam od wczoraj...

Polecane posty

Gość Kinguchna84

Cześć wszystkim odchudzającym się, począwszy od dalekiej przeszłości aż po dzień dzisiejszy z marnym skutkiem:P Ostatnio znów wstąpiła we mnie nadzieja, że może tym razem się uda:D Gdzieś usłyszałam o tym, że picie octu jabłkowego hamuje apetyt, że można fantastycznie schudnąć!!! Więc od razu po tym newsie pobiegłam do sklepu ze zdrową żywnością( bo tylko tam się kupi 100% naturalny ocet, bez żądnych dodatków poprawiających smak i kolor). Zaczęłam kurację"cudownym napojem" wczoraj, pije go 3 x dziennie po 2 łyżki na szklanke wody przed posiłkami....zobaczymy co z tego wyniknie, słyszałam że efekty "powalają na ziemie"!!! :D:D Czy ktoś coś słyszał o tym cudzie natury, a może miał w swoim życiu "przygodę octową"?? Podzielcie się swoimi doświadczeniami :) Pozdrawiam kobiece kształty:D

Gość krasnal 17
moj asiora to pije i dziala

Można kupić w aptece tabletki z octem jabłkowym chyba.Applefit czy tak jakoś się nazywają.Na odchudzanie właśnie.:-)

Gość krasnal 17

Gość Kinguchna84
no właśnie tabletki to podobno kicha:/ w końcu to nie jest do końca naturalny produkt, a taki czysty occik jak najbardziej :)

Gość Kinguchna84
Krasnal 17 czy siostra stosuje jakąś dietę, czy uprawia jakiś sport ?? Czy po prostu chudnie, bo pije ocet :D ??

Gość krasnal 17
pije ten ocet nie je zadnych ziemnakow i chleba ogranicza slodycze chipsy itp w tydz schudla 2 kg

Gość Kinguchna84
Ej nikt tutaj spośród tylu ludzi nie słyszał o odchudzających właściwościach octu jabłkoewgo??

Gość a po 40
Kompletna bzdura. Probowałam, nic nie pomaga a w dodatku ma koszmarny smak. Ja jak chce zaskoczyć w diecie albo mam napad apetytu biorę 3-4 tabletki Tussipectu - bez recepty w aptece i tani - popijam kawą i tracę tego dnia kompletnie apetyt. Dodatkowo fajnie pobudza, ale nie stosować za często bo organizm się przyzwyczai - tylko okazjonalnie.