Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość under the y.

Czy to dobry pomysł, żeby szukać dziewczyny na grono.net?

Polecane posty

Gość under the y.

Przeglądam sobie czasem profile dziewczyn z mojego miasta, oglądam zdjęcia i niektóre dziewczyny mi się bardzo podobają. Może by tak napisać do jednej czy drugiej? Ktoś z was tak próbował?

Gość under the y.
W sumie jedno jest pewne - niczym to nie grozi:) A teraz tyle możliwości poznania kogoś przez internet - coraz więcej. Grono, nasza-klasa, w sumie wszędzie tam można próbować kogoś poznać

Gość under the y.
Czemu nikt z was się nie odzywa? Czy to rzeczywiście takie dziwne pytanie?

Gość under the y.
No właśnie, wszyscy mówią, że na lepiej na żywo ale przez internet wydaje się to o wiele łatwiejsze, choć czy skuteczniejsze to druga sprawa. Łatwo bowiem napisać do kogoś ale w sumie rzeczywiście raczej z takiej znajomości internetowej nic nie wynika poza wymianą kilku listów. No ale na żywo jest jakoś tak trudniej. Przez internet nie krępuję się napisać do jakiejkolwiek dziewczyny a na żywo tak zaczepić jakąś napotkaną gdziekolwiek dziewczynę... mówisz, że to będzie lepsza metoda? Hm może spróbuję i tak

Gość under the y.
Ale też ciekaw jestem czy wyniknie z tego coś więcej niż jednorazowa pogawędka. Trzeba by było koniecznie poprosić ją na odchodne o jakiś kontakt

Gość under the y.
Czemu byś olała? No a na żywo, nie wiem w hipermarkecie albo na przystanku jakby obcy chłopak zagadał to byś nie olała?

Hmmm... znajomości internetowe maja to do siebie, ze moga przyniesc gorzkie rozczarowanie. Tutaj kazdy jest anonimowy i moze wykreowac sie na kogos, kim po prostu nawet nie jest. Na żywo wszystko jest spontaniczne i poznaje sie to prawdziwe oblicze. W kazdym razie ja tak to widze :P

Poza tym jesli juz chcesz szukac, to moze nie rob tego na gronie czy naszej-klasie, tylko do portali specjalnie do tego przeznaczonych, nie kazdy chce byc zaczepiany, jest wolny/a lub tez moze sobie tego nie zyczyc :)

Gość under the y.
Tak, pewnie na żywo jest lepiej i też nie na przystanku lub w sklepie, bo przecież większość ludzi się tak nie poznaje tylko w gronie znajomych najlepiej no nie? Czyli warto mieć sporo znajomych

Gość Laura00000
ja korzystam z grona, naszej klasy i sympatii(ale o tym ostatnim raczej nie wspominam znajomym) niestety przy moim trybie zycia ciezko kogos poznac, mam sporo zajec, wiec jak dostaje maila na tych portalach to odpisuje ;] chyba jestem idealistka :) i licze na to, ze moze kogos tam spotkam ;] smialo, odważ sie napisac do kogos, w koncu po to sa te portale ;]

Gość skrpiona
mnie kiedys ktos poderwal przez grono;) Ale naprawde mielismy mnostwo wspolnych tematow...

Hej, sama znam pare, ktora poznala sie na przystanku. To nic zlego, jak zaczepisz jakas dziewczyne, ale od niej zalezy, jak na to zareaguje. I nie poddawaj sie od razu, ponoc podrywania trzeba sie nauczyc, nabrac pewnosci siebie etc.