Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 panna zimowa

krem na zmarszczki dla 25 latki !!! co polecicie?

Polecane posty

Go艣膰 panna zimowa

wiem ze moze wczesnie ale zdrugiej strony czytam juz coraz czesciej ze w tym wieku robi sie botoks zeby lepiej zapobiegac... stwierdzialm ze zaczne stosowac juz taki krem przede wszystkim dlatego ze posiadam dosc juz gleboki bruzdy od noska do ust( nie pale!!!) i szukam takiego kremu ktory by z tym walczyl jakies pomysly?? bo tyle tego jest ze jestem totalnie zamotana!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 slsllslssl
Wlaczenie krem贸w z czymkolwiek w艂贸偶 mi臋dzy bajki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna zimowa
?????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slsllslssl
Laska, wierzysz si艂臋 reklamy, jak widz臋. Owszem smaruj si臋 czym艣 tam,偶eby nawil偶y膰 sk贸r臋 i ochroni膰 przed zimnem, wiatrem itd. Ale nie liczysz chyba 偶e w ten spos贸b zniknie ci cho膰 jednak zmarszczka? Nawet wieku 25 lat to nie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna zimowa
zniknie nie zniknie nie wiem moze chociaz nie dopusci do innych? moze ktos ma jakies konstruktywne uwagi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisienka.....
Wielkie koncerny robia nam wode z mozgu wmawiajac, ze kremy przeciwzmarszczkowe powinno sie stosowac juz w wieku 25 lat, a tak naprawde chodzi tylko o KASE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna zimowa
ludzie nie obchodza mnie koncerny eh:o jak widze ze mam zmarchy w tym wieku to mam sobie wmawiac ze ich nie mam? zreszta nie nalezy patrzec na wiek tylko na potrzeby skory sa 20 kilku latki o gorszej cerze niz niektore 40- latki i co? mja sie twardo trzymac swojej grupy wiekowej? pytam sie o konkret moze sa takie kremy ktore dobrze dzialaj na cere szybko starzejaca sie jak moja nie prosilam o wyklad z teorii spiskowej:D

Udost臋pnij ten post