Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

nie rozumiecie drogie dziewczynki, ze nikt nie daje wam gwarancji na to, ze bedzie z wami do konca życia? jesli poznaje kobiete, spotykamy sie kilka razy, idziemy ze sobą do łóżka, to robimy to dla czystego sexu, ktory potem moze sie przerodzic w uczucie... ale nikt nie jest nikomu wdzieczny, nikt sie nie zobowiazuje do niczego... a wy chcialybyscie isc z facetem do łóżka wtedy, kiedy juz jestescie pewne, ze on za wami bedzie... co jest idiotyczne po prostu, bo kiepski sex chocby rozwali kazdy związek... ktory moze sie rozpasc z 678 roznych innych powodow, ale wy juz chcecie deklaracji, do przeciez dałyscie facetowi tyłka...

Gość nic się nie bój
Twój cynizm nie jest tu w ogóle potrzebny:)nie jest moją wina, że wyrażasz się nieprecyzyjnie. tyle. a seks jest cudowny i cieszmy się nim, każdy jak chce i potrafi i może. nie wiem , po co ta dyskusja.:)

"ale nie pisz, że seks nie jest następstwem pożądania, fascynacji, zauroczenia druga osobą," ale takie odczucia mozna wywołać po kilku spotkaniach :P chyba, ze na mamejowatych facetow trafiacie :P

Gość nic się nie bój
nie rozumiecie drogie dziewczynki, ze nikt nie daje wam gwarancji na to, ze bedzie z wami do konca życia? jesli poznaje kobiete, spotykamy sie kilka razy, idziemy ze sobą do łóżka, to robimy to dla czystego sexu, ktory potem moze sie przerodzic w uczucie... ale nikt nie jest nikomu wdzieczny, nikt sie nie zobowiazuje do niczego... a wy chcialybyscie isc z facetem do łóżka wtedy, kiedy juz jestescie pewne, ze on za wami bedzie..." to jest NIEPRAWDA:)przynajmniej w moim przyadku. ludzie się pzonają, są soba zauroczeni, jest pożądanie idą do łózka. tak się to dzieje i nie ma co demonizowac. a co będzie dalej.....phi...żaden cudowny seks na początku nie da tej gwarancji, że w ogóle coś będzie, jak i jego brak....

to prawda. Ja ide tylko na seks. A ze jestem dobry w te klocki dlatego tak mnie tu dziewczyny uwielbiają! Ciekaw jestem czy jest tu taka co moze coś złego na mnie powiedzieć?

Gość Wlasnie ze jest to problem
liliputka - wiesz chcialbym sie czuc dla swojej kobiety kims wyjatkowym, a nie kolejnym z kolejnych, jednym z wielu. poza tym chce w niej widziec porzadna kobiete i naprawde ja szanowac, chce zeby budzila we mnie wielki szacunek

Gość komiczne jestes zalosny...
jak czytam Towje wypowiedzi mam odczucie ze to jakis zakompleksiony komputeromaniak..zreszta kto inny by tyle przy kompie siedzial i to facet na damskim forum....co ja otwieram jakikolwiek topik to tam sie udzielasz...nie szkoda Ci zycia...

a ja wywołuję w kobietach ochotę na kolejne zblizenie.... Nigdy jeszcze żadnej nie mówiłem o ....ślubie. O slubie musza mówić kiepscy.

dzieki za taki sobie podszyw. Ja nie robie sobie fotek.... Moje adoratorki dostają mozliwosc zrobienia sobie fotki ze mna....

ooo..dyskusja kwitnie i mamy komicznie:D \" nie rozumiecie drogie dziewczynki, ze nikt nie daje wam gwarancji na to, ze bedzie z wami do konca życia?\" dorosły człowiek raczej wie, że po jednym seksie, a może nawet dwóch:P...nie będzie jeszcze ślubu:)ale faktem jest, że kobiety potrafią popłynąc emocjonalnie bardzo...chociaż, znam tez facetów, którzy zdążą się zaangażowac jeszcze przed jakimkolwiek seksem:Dróżnie to bywa.

Gość wrw
komiczny czasem milo sie ciebie czyta ale jesli piszesz na temat a nie o wyrywaniu lasek na kafe :O jak cie to rajcuje zaloz swoj temat pt " kto chetny" i przez ciebie tamet zboczyl z kursu juz wyzej widze jedna do odstrzalu :D

dostane od kyyrene fote, to beda i moje :P a co do pytania - kto ma tyle czseu na forum? ktos, komu płacą bez wzgledu na to czy cos robi, czy nie :P:P

"dorosły człowiek raczej wie, że po jednym seksie, a może nawet dwóch" zatem na tym forum dorosłych ludzi mozna zliczyc na moich 21 :P palcach i nie nadużywaj Rzymianko słowa "facet" :D:D zauroczyc to sie mozna oczywiscie bez sexu, zauroczyc mozna sie nawet przez net.. ale to do cholery nie jest miłość...

Ja tam znam kobity, które po pierwszej randce w kawiarni widziały siebie juz na ślubnym kobiercu.... a potem placz że ja olał. Baba jak se coś wcisnie do głowy to nie ma zmiłuj:P:P Ja teraz tez mam coś w głowie :classic_cool:

Gość wrw
ty

aaaa jaaa? a kogo poderwałem? :P Ps Nefy nie podrywam, bo ma problemy z nerkami :P:P:P

pfffffff....wiedziałam, że zarzucisz "tym facetom" brak facetowatości:P:P:P :Dale pamiętaj, że są różni jednak FACECI:D z tym natomiast: "zauroczyc to sie mozna oczywiscie bez sexu, zauroczyc mozna sie nawet przez net.. ale to do cholery nie jest miłość..." muszę się zgodzić....gdzie tam do miłości, boże.....ale ludzie mylą miłośc z zauroczeniem, mało tego, myla je z ...podnieceniem:)

Gość wrw
widac ze sie wysilasz choc pewnie z roznym skutkiem :P nefrytowakotka widzisz, zycie jest niesprawiedliwe :D

Komiczne, a w czym, przepraszam, moje nerki przeszkadzaja?????? Pfiii ale mi powód.. A prawdziwy to taki ze jestem blondynka :classic_cool: (pomijam całe stada innych:P)

wiedziałe, ze oczekujesz ode mnie czepnięcia sie :P:P a poza tym - wiem, ze sa rozni... mnie to wisi - kazdy sobie sex moze uprawiac kiedy chce, ale jak czytam ze nalezy faceta potrzymac dla sprawdzenia to mnie pusty smiech ogarnia... oczywiscie - jedna pojdzie do łóżka na 1 randce, druga musi miec wiecej czasu na zainteresowanie itp... ale ja sie nie angażuje emocjonalnie dopoki nie poznam kobiety od strony sexualnej i intelektualnej... za duzo mialem kobiet, zeby życ samym uczuciem - dla mnie musi grac w kazdej dziedzinie związku...

"widac ze sie wysilasz choc pewnie z roznym skutkiem" :D:D od podrywania są kluby, a na necie portale randkowe, na ktorych rwie sie sie babki tak prosto jak dojrzałe wiśnie - a nie jakies fora... na dodatek nie podrywam nikogo, bo jestem zajety... nie odrozniasz podrywu od jakiegos tam flirtu dla żartów zreszta...

szatynka to najbardziej tajemniczy dla mnie kolor włosow... tzn kobiet mowiacych o sobie "szatynka" widzialem juz tyle wariantow, ze glowa boli - od naprawde dosc jasnych blondynek, po ewidentne brunetki, po drodze napotykając rudawe

"ale ja sie nie angażuje emocjonalnie dopoki nie poznam kobiety od strony sexualnej i intelektualnej..." cóz, to jest pragmatyczne podejscie, które moze zaoszczędzić wielu rozczarowań. kociczka!!no blondynką, blondynką, od razu, że blondynką..ale jaką BLONDYNKĄ!!!!!!:D

z tą szatynką - słuszna racja :P jak to mawiają niektórzy.... jesli nie wie sie jak okreslic kolor wyskakuje szatynka i po sprawie :)