Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

taaaa...chyba grubej baby nie widziałas jeszcze:P

Widzę codziennie w lustrze:P:P:P Zasłoniłam ostatnio lustro, dobrze że koty nie padaja na zawał na mój widok:D:D:D

Gość *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*_8
Ja bym nie radziła czekac zbyt długo nikomu. To zbyt ważna sfera życia, zeby sobie odpuścić nie wypróbowawszy sie nawzajem . Wejdź sobie na forum rozwodników, to sie przekonasz , ze mam rację.

boże...jak dobrze więc, że nie mam kotów, ani kota, ani nic, pewnie by zwierzyna padla szybko...:D lustra ignoruję:P

Gość roma a ty w ogole wiesz co to
jest seks? czytalam twoj topik o grubych kobietach :O

uhm, dobrze wyczytałaś, tam własnie pisze, że Roma nie wie co to seks, jest to bowiem istota tegoż topicu:D

Gość pyszne ciasteczko
ale zauwazcie ze autorka nie pyta o czekanie do slubu ani o dlugi czas tylko max 6 mc...wiec to chyba nie jest dlugo jak sie kogos kocha nawet jak poczeka 6mc? poza tym nie kazdy jest gotowy dos eksu po mc i trzeba sie poznac najpierw....zreszta seks sie pojawi w odpowiednim czasie jak sie z kims jest w zwiazku to jest to normalne nie ma co sztucznie przedluzaac czekania dla samego czekania\ jedni maja ochote po mc inni po 6mc wazne aby nie robic nic na sile na sile nie czekac i na sile sie nie zmuszac do tego

Gość roma a ty w ogole wiesz co to
przykre, chcialam po prostu wiedziec czy teoretyzujesz czy cos wiesz na ten temat

" przykre, chcialam po prostu wiedziec czy teoretyzujesz czy cos wiesz na ten temat" niestety tylko teoretyzuję:)myślę, że t odpowiedz Cię zadowoli i uciszy wewnętrzny niepokój oraz wizję mojej osoby. będziesz miała teraz spójnośc:0 pozdrawiam🌻

Gość qwertz123
facet jak kocha to i tak nie poczeka na seks, znajdzie sobie inną kobietę. Mężczyźni mają potrzeby, zresztą zdrowe kobiety też :P Czekać z seksem do ślubu? Bzdura i najkrótsza droga do problemów łóżkowych.

Gość pyszne ciasteczko
aletu nikt nie pyta o czekanie do slubu??? tylko o czekanie z seksem na poczatku znajomosci chyba 3-4 mc to nie jest dlugo???

Gość *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*_8
pyszne ciasteczko------> tak wiem , potrafie czytac ze zrozumieniem . Moja odpowiedź była tylko pewna wariacja na temat:) Wcześniej juz wiele osób ściśle wypowiedziało sie na temat.

Gość pyszne ciasteczko
ja naleze do tych kobiet co musze poznac faceta spedzic z nim jakis czas poznac go w roznych syt i wtedy stwierdxam czy mi sie podoba... ale sa tez dziewczyny co zaczynaja znajomosc os seksu wcale tego nie neguje wazne jest aby kazdy robil zgodnie ze swoimi przekonaniami i tym co czuje jak ktos chce po tyg prosze bardzo ..jak chce po 6mc i chce czekac tez dobrze tylko w tej kwestii nie powinnismy sie kierowac zdaniem innych i myslec sami..kierowac sie tym czego my chcemy a nie co mysla i uwazaja innni

"tylko w tej kwestii nie powinnismy sie kierowac zdaniem innych i myslec sami..kierowac sie tym czego my chcemy a nie co mysla i uwazaja innni" bardzo ładne zdanie, bardzo mi się podoba:)

Gość pyszne ciasteczko
Roma----->dziekuje:)

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja mysle, ze do pol roku bym poczekal

prawiczek jest w stanie nieco dluzej poczekac

tu rozmawiamy o doroslych ludziach a nie o prawiczkach i dziewicach :P

prawda jest taka że jak facet kocha to nie czeka z seksem, tak powiedziała moja żona. Jak czeka to znaczy że kobieta mu się nie podoba i czeka na przyjście podobania.

Dusia1979 - przeczytalem te twoje teorie jeszcze raz i jakos nie widze co dziewczyna, ktora miala dosc bujna przeszlosc moglaby we mnie widziec i co ja w niej. poza tym w jakim sensie piszesz o rozszerzeniu kryterium poszukiwania partnerki?

Gość aaabinka
prawda jest taka że jak facet kocha to nie czeka z seksem wiadomo ze facet nie czeka..ale jak dziewczyna bedzie chciala poczekac tak np 3 mc to co? mimo ze ja kocha lub czuje cos do niej to ja zostawi?????

liliputka Właśnie że Chłopie masz kompleksy, jak stąd do Paryża!!! Albo jakąś traumę z przeszlości związaną z seksem... wiesz liliputka moze przy jakiejs fajne dziewczynie bym sie wyrobil, pozbyl sie swojej zanizonej samooceny i poczucia wartosci, mysle, ze warto we mnie zaintestowac i zaryzykowac i dac mi szanse, bylbym sie w stanie napewno zmienic i polepszyc sobie samoocene, ale przy kobiecie co miala wielu partnerow to moglaby jeszcze spac, nie wiem czy bym dobrze sie czul przy takiej

spasc

Gość też nie widzę dresie
co JAKAKOLWIEK dziewczyna mogłaby w tobie widzieć :/

Gość upupupupupuuuuppppppppppppuppp

Gość upupupupupuuuuppppppppppppuppp

jak dziewczyna czeka z seksem to znaczy że chłopak nie bardzo jej sie podoba, i kombinuje jak by tu poznać innego i udawać jako to z niej głupia dziewica.

Gość lepsza taka co kaze czekac
niz latwa i puszczalska zdzira