Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

Gość łojejej
ja jestem z moim prawie 3 lata. Seksu nie było i jeszcze jak na razie się nie zapowiada. Mnie sie nie spieszy. On też jakoś mnie specjalnie nie namawia. Jak się uda to bedzie dopiero po slubie :)

Gość dokladnie masz racje blondyn
a dziewice lubia oral i robotki reczne i tez figluja z facetami na golasa

jakie to smutne ze ludzie tak sobie zycie komplikuja....czekaja latami na ten pierszwy seks... marnuja mlodosc a potem zazwyczaj go nie lubia....bo ci co zwlekaja to z reguly radosci z tego zadnej nie maja :)

Gość crosss
imelka .. ciekawa teoria, ale czy masz jakies argumenty ?

bo jak w kims jest zywiol i temperament to raczej cierpliwoscia tego nie zagluszy...a jak nie ma to nigdy nie bedzie:)

poza tym myslenie ze dziewictwo jest czyms najpiekniejszym co mozna podarowac drugiej osobie jest lekko niedojrzale...bo nie ma gwarancji ze takie zwiazki maja monopol na szczescie:) i trzeba znacznie wiecej w zwiazek zainwestowac niz tylko wspomninia pierwszego razu

Gość Wlasnie ze jest to problem
czyli twierdzisz imelka, ze pierwszy raz powinien byc bez milosci?

nic takiego nie napisalam...ale szantaze w stylu j"ak mnie kocha to poczeka"...lub j"ak mnie kocha to sie ze mna przespi" to idiotyzm! skoro sie kochaja to na co czekaja!? jak ktoras strona ma opory, mimo ze koch, a to znaczy ze sex jej nie pociaga i juz :) milosc tu nie ma nic do rzeczy...mozna kochac, a sexu nie uprawiac, sa takie zwiazki ...gorzej jesli jedna strona chce, a druga czekac kaze, wtedy sie pojawiaja problemy...

a jak ktos ma 21 lat i jest prawiczkiem :( ?

to co mu radzisz? agencje czy przypadkowa przygodna panne?

Gość upupupupupupupupupupupupuppppp

Gość inna dziewczyna
jak dziewczyna nie jest gotowa do seksu po np 3 mc to normalne ze chce czekac...co w tym zlego? przeciez to nie swiadczy o tym ze cos z nia nie tak! ludzie nie wypisujcie glupot... jednej potrzeba mniej czasu ...innej wiecej ....zalezy od czlowieka nie mozna mowic ze jak ona nie chce po 3mc to go nie kocha przeciez nie kaze mu czekac ot tak dla samego czekania ....zeby go spr..itd

Gość amore mioooo
No i komiczne przeraził się zdjęciem i zamilkł jak ten grób:D

mnie martwi, ze mam skonczone 21 lat i jestem prawiczkiem, naprawde mnie juz to przeraza :( boje sie, ze jakas dziewczyna moze mnie wysmiac z tego powodu :(

Gość jest wiele dziewczyn
ktore marza o tym, zeby spotkac takiego jak Ty 21-letniego... Fakt, sa i takie ktore by wysmialy, ale i tak by Cienie zainteresowaly :)

Gość łojejej
nie, nie kupowałam żadnego abonamentu :P no cóż, jak mnie zdradza to on będzie mial to na sumieniu. Ale ja nie rozumiem jak można iść do łózka po kilku miesiącach, dla mnie to jest niepojęte.

juz widze jak takie sa, a takie co seks juz uprawialy, zwlaszcza mialy jednego lub wiecej partnerow, albo przygody to by wysmialy takiego prawiczka :(

Gość jak to mówią gdzie
drwa rąbią, tam wióry lecą. a jak na zimno nie ma to i na gorąco nie będzie.

No ja nie mowie ze goraco ma byc po 2 latach, ale gdzies z tak 3 miesiace spokojnie mozna poczekac

Gość w gore topic w gore w gore

pelno dziewczyn mialo przygody, a dziewic praktycznie w moim wieku nie ma

Gość ja mysletak
ze nawet 6mc to nie jest dlugo jak facetowi zalezy to poczeka a jak chce tylko seksu to skonczy znajomosc.... nikt nie mowi tutaj aby czekac latami albo do slubu...

tu sie z toba zgadzam ja mysle tak

Gość czyżbym niełatwą była
O kurczę! Ja z moim ukochanym seksowałam po około 6 miesiącach chodzenia i myślałam, ze jestem łatwa. A jak tu was czytam to okazuje się, żem strasznie trudna. Dziwny jest ten świat. Mam też koleżankę, która do ślubu doszła z dziewictwem, a późno szła do tego ślubu, oj późno. I oni są już 8 lat szczęśliwym małżeństwem - więc tak też można, jak komu pasuje.

Gość czyżbym niełatwą była
do 'właśnie że jest problem' : zaręczam ci, ze jest całkiem sporo dziewic w twoim wieku, tylko nikt się nie afiszuje i nie krzyczy jam dziewica. Bo dziewice też obawiają się wyśmiania. Ale takich dziewczyn nie brakuje.

Gość tak tak takjest
racja ja sama mam sporo lat juz dawno nie nascie i jestem dziewica troche mi z tym glupio bo wszyscy wokolo mysla ze mam juz to za soba i czaami sie zastanawiam czy ze mna cos nie taak

dlaczego wy sie dziwicie ze faceci chca sexu?...nie mowie ze tylko sexu, ale ze w ogole chca to juz jest zle. przeciez poto sie laczy facet z kobieta ,aby ten sex tez byl...inaczej mogby sobie zyc w platonicznym zwiazku z innym kolega (oczywiscie pisze o heteroseksulanych). dlaczego wy im to zabieracie i jakos testujecie ta milosc do siebie w pewnien sposob. milosc sie rodzi dopiero po rocznym intensywnym zwiazku, a sex w tym nie przeszkadza ale i pomaga...:)

chyba wszystkie dziewczyny, ktore dobrze znam uprawialy juz seks