Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

no i co w tym zlego ze uprawialy ? ich prawo ...:)

Gość Wlasnie ze jest to problem
a ja nie uprawialem i przez to ciezko znalezc dziewczyne, ktora do mnie pasuje

Gość czyżbym niełatwą była
imelka, jak czytam twoje poprzednie wypowiedzi typu "miłość rodzi się po roku chodzenia" i ci seks w tym nie przeszkadza ;-) to myslę, ze twoja płeć to mężczyzna. Ja dopóki nie kocham to żadnego seksu nie ma i już - i dopóki nie jestem pewna, że mężczyzna mnie kocha. I tak ma większość moich koleżanek. Jeśli jesteś kobietą to bardzo dziwnie piszesz - nie znam kobiety, która tak by się wypowiadała. A żeby uciąć przedwczesne spekulacje i wycieczki pod moim adresem to dodam, że seks bardzo lubię, ale z tym kogo kocham i przez kogo ja jestem kochana.

ja tylko pisze ze zakochanie jest najpierw, milosc po ok roku sie rodzi i to jest udowodnione naukowo...ta prawdziwa milosc, a nie platoniczna. milosc bez sexu jest milosc platoniczna, czyli malo dojrzala :) tyle

mimo wszystko seksu tylko dla seksu sobie nie wyobrazam

a do mezczyzny mi daleko...moze bardziej niz wy potrafie ich zrozumiec :)

widzisz imelka nie tak latwo sie zakochac, wiec boje, ze bede musial stracic cnote z przygodna pania, albo w agencji

wiesz ja bym chcial miec w sumie tylko jedna partnerke w zyciu, ale z drugiej strony szkoda mi raz na zawsze podarowac cnote tej jedynej, co pewnie miala kilku partnerow i przygode

dlaczego mam potem cale zycie byc nieszczesliwy, ze mam zone, ktora miala wielu partnerow czy przygody?

Chyba trochę wyolbrzymiasz tą cenę twojego męskiego dziewictwa - bez przesady. Jakby tak wszyscy nad tym tak długo myśleli to gatunek ludzki już dawno wyginąłby. Nie rób z igły wideł. Po prostu zobaczysz co przyniesie życie. Tego nie da się zaprogramować.

ale bardzo mi zalezy na porzadnej, wartosciowej, wrazliwe, czulej dziewczynie i prawdziwej, wielkiej milosci

Gość qwertz123
prawiczek poczeka, bo jest zbyt przerażony tym, że spuści się po paru sekundach i NIC kobiecie nie da, natomiast normalny mężczyzna nie będzie czekał latami na seks z ukochaną

Gość Pani niełatwa
Bardzo niepopularny pogląd odważyłaś się tu wygłosić. Niezgodny z kafeteryjnym wzorem. Sex z tym, którego kochasz i który Ciebie kocha - jakie to nieżyciowe, niemodne, niedzisiejsze...no i niepraktyczne ;) Taki pogląd to ewenement. W realu znam jedną taką kobiete, która tak myśli i która tak się zachowuje. A tu widzę drugą :) Może dlatego, że znam niewielu ludzi. Tak...najwyraźniej dlatego. 🖐️

Gość łojejej
Pani niełatwa to ja już jestem trzecia :) kurde jaka ja jestem niemodna i niepraktyczna, chyba się powiesze :P

no proszę jak to fajnie działa:)jedna się odważyła, to i nastepne dziewczyny "się zgłosiły". czuję, że jest Was tu więcej, duzo więcej, ale w obliczu tego co na kafe popularne nie każda chce się wywntrzac, prawda?:)

Gość Pani niełatwa
No chyba nie masz innego wyjścia. Być przeciw większości, całemu prawie światu ? Nie dasz rady :( Albo poczekaj do poniedziałku, kafereryjni formaterzy sexualnej moralności sami Cię załatwią ;) :D Formatowszczycy...O! tak lepiej brzmi ... ;)

ja sypiam z tym ktorego kocham :) ale to kiedy z nim poszlam do lozka, bylo spowodowane namietnoscia a nie tym kiedys sie powinno to zrobic. oboje mileismy ochote i juz. dla mnie niepraktyczne jest wyznaczanie sobie daty kiedy to sie stanie... niepraktyczne i przede wszystkim nieromantyczne :)

"ale to kiedy z nim poszlam do lozka, bylo spowodowane namietnoscia a nie tym kiedys sie powinno to zrobic. oboje mileismy ochote i juz." doskonałe zdanie:)osobiście uważam to za JEDYNY wyznacznik KIEDY:)

imelka ty pewnie jestes caly czas ze swoim pierwszym partnerem seksualnym, a jednoczesnie chyba potepiasz moje zdanie, ze najlepsza by dla mnie byla dziewica

Gość Pani niełatwa
Trzecia powiadasz ? To jeszcze kanapa przydałaby się i Partię Kobiet Niełatwych założyć można ;) :D

nie :) to jest moj drugi chlopak z ktorym sypiam :) ale pierwszy ktorego kocham...

"Partię Kobiet Niełatwych " nawet nie o to chodzi. Mnie po prostu na kafe wkurza jedna rzecz. Mianowicie..:P....to, że jak ktos kochał się na pierwszej randce to jest dziwką, a jak czeka rok, albo i dłużej do samego ślubu, to jest nienormalny. tak to tutaj działa:D.

Gość Pani niełatwa
"spowodowane namietnoscia a nie tym kiedys sie powinno to zrobic. oboje mileismy ochote i juz" Też twierdzę, że to doskonałe zdanie. I niezwykle uniwersalne. Tłumaczy zarówno sex partnerski, małżeński, pójscie faceta do burdelu i ...wszystko inne :) Żądza namiętności naszym życiowym drogowskazem. Tak trzymać :D :D :D

i pewnie i tak nie zrozumiesz moich dylematow, bo twoj obecny facet napewno prawiczkiem nie byl...

Gość ale to głupie
Porady na kafe, tak jak film w kinie, trzeba traktować z przymrużeniem oka :) .

to bylo do imelki

A ja naprawdę myślałam, że byłam łatwa. Zakochałam się i już. serio? dziwna jestem? ja myślałam, że większość tak ma. Chyba to poważnie przemyślę. ;-)

Jestem zachwycona pomysłem stworzenia Parti Kobiet Niełatwych! tylko skrót jakiś taki mało oryginalny ... :-D

latwa, czy nie latwa ? co za roznica jak nas ocenia ludzie na cafe :) dla mojego chlopaka jestem jedyna :)