Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fandorina

Jak wyjść z samotności?

Polecane posty

Gość fandorina

Proszę poradę co robić - czuję się strasznie samtna- nie mam faceta, znajomi zajęci są swoim życiem a ja każdy wieczór i weekend spędzam samotnie... Wiem ze powinnam gdzieś wyjść ale zwyczajnie nie mam siły ani pomysłu co z sobą zrobic. Często sobie postanawiam ze zapiszę sie na jakiś kurs czy zajęcia ale przychodzi co do czego to zawsze znajdę jakiś pretekst zeby zostać w domu. Mam już dość :((nie daję rady przegrakłam chyba swoje zycie :(

Gość fandorina
Za czasów studenckich umawilam sie z kilkoma chłopakami - nic z tego nie wyszło- byłam bardzo onieśmielona i skrępowana. Teraz to chyba nie potrwfilabym się prze lamać , za bardzo boję się ośmieszenia i odrzucenia po każdym ttakim spotkaniu byłam tyko zdołowana . nie wiem co roboić boję sie ze wpadnę w depresję.

samotność jest okrutna kiedy nie jest naszym wyborem, czasami zycie do kitu sie układa, a uszy do gory dziewczyny, pamietajcie ze cale zycie nie moze byc zle... kiedys zaswieci slonce

Gość fandorina
Ja też jestem za - wsparcie jest mi bardzo potrzebne

Gość fandorina
Tylko ja w zasadzie jestem od zawsze samotna( w sensie bez faceta)dawniej chociaż byli znajomi ,przyjaciólki .Teraz to niestey nie to samo choć wiem ze na kilka osób mogę liczyć . Ale każdy ma już swoje życie i ja nie mam o to żalu tylko jest mi bardzo ciężko bo lata lecę i będzie chyba coraz gorzej. pozdrawiam Was :)

fandorina--- zróbmy tak.. przełam sie jutro i wyrusz w koncu zapisac sie na jakies zajecia, a my jutro czekamy na relacje z przebiegu "zapisu", hehe, ja sie przełamałam i wybrałam dzis TBC, forma aerobiku, ku....wa najgorzej ze to trwa 60 minut a ja sie boje ze padne, bo z oja forma fizyczna nienajlepiej

Gość fandorina
Ja od wczoraj też mam takiego doła że hej :( dziś po pracy pół dnia przespałam. Może to ta dziwna pogoda. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Gość fandorina
Ja też planuje aerobik -BPU może faktycznie jutro sie wkoncu wybiore i zdam relacje ;) dzis miałam iść na bezpłatne pierwsze zajecia ale tak jak pisałma nic z tego nie wyszło - leń ze mnie i tyle pozdrawiam i zmylam bo jutro pobudka o 6.00

Gość fandorina
Walentino trzymaj sie jakoś - przesyłam wirtualne uściski

fandorina nie wymiguj sie tu porannym wstawaniem, koniecznie wracaj tu jutro na forum, pamietaj :-)

Sama po 7,5 latach z dzieciakami - bo mój eks bał się ślubu i ... zwiał!!! Ale ja GO cały czas kocham i tęsknię... :( ... i nienawidzę, że nas zostawił ...

Alutka1978 dasz sobie rade musisz byc twarda dla dzieci jak nie dla siebie to dla nich pamietaj o tym.z zcasem jakos sie ulozy zapomnisz.sciskam Cie serdecznie

współczuje, mnie szlag trafia z bezsilności, kocham ale co z tego jak szacunku brak, zycie to nie tylko porywy milosci i oprocz tego trzeba tez widziec proze szarego zycia, a jak brakuje w nim szacunku to niestety nawet najbardziej rozpalone uczucie sie tłamsi, do cholery z tym wszystkim

Dzięki bardzo :) Tylko,że ja wiem, że muszę i się staram być twarda dla nich, ale ta cholerna samotność trochę za bardzo doskwiera :( I wyrzuty sumienia, że w końcu to też moja wina - "widziały gały co brały...". A nadzieja, że "w końcu" się poukłada mnie trzymała przy NIM. A tu the end Żeby tylko to tak nie bolało w środku...

co tam przepraszac za slowa, najchetniej to bym poslugiwala sie tylko przekleństwami

Pojawia się w soboty na "wizytach" u młodego.. I udaje albo i pewnie jest obojętny wobec mnie - prawie się nie odzywa A mi aż serce ściska, jak GO widzę