Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy już gruba

moje wymiary....

Polecane posty

Gość czy już gruba

mam w biuscie 87-88 cm a pod 71 cm w tali na wysokosci pepka bez jedzenia 72 cm a z najedzonym brzuchem 82 biodra kosciste 92cm i uda oba 89 wzrost 163 cm i 52 kg wagi

Gość raczej glupia...
...

Gość czy już gruba
dlaczego mnie obrażasz ja pytam poważnie

Gość nckjsdbcfjk
jestem 2cm wyzsza i z tkimi wymirami czuje sie gruubo! najlepiej sie czulam jak milam 46kg przy wzroscie 165cm, i wtedy wcale nie wygladalam zle( czyli jak kosciotrup) teraz mam wielka opone woku brzucha ;( cwicze, duzo pije wody, nie jem duzo, nawet bym powiedzila ze mniej nizkiedys ale schudnac sie nieda ;(

Gość czy już gruba
w koncu ktos mnie rozumie, widzisz, a ja jak wazylam te 45-46 kg to czulam sie slabo... ciagle zawrot glowy. zakupilam hula hop i zaczne cwiczyc, ale ja jestem 2 latka po ciazy, gdzie przytylam tylko 10 kg i malutka oponkę mam,ale jak wcigne brzuch to znika

Gość totalnie pusta laska

Gość czy już gruba
z tym, ze te biodra to sama kosc i skora mam takie szerokie. co za los, ze mam taki nieproporcjonalny biust do sylwetki, moja mama i babcia maja duuuze biusty. Mam juz 27 lat i pewnie nie urosnie,

Gość czy już gruba
widze ze niektorzy lubia leczyc kompleksy i sie dowartosciowac jezdzac po mnie, fajnie nie w necie, tak poszalec...wspolczuje imbecyle!

Gość nckjsdbcfjk
no jesli chodzi o biust to nienarzekam bo przy mojej posturze jestem dosyc drobna, jest wydaje sie duzy 70 D, ale ten brzuch! wszystko idzie mi w brzuch dokladnie juz 6 kilo, w ciazy nie jestem, a wygladam jakbym byla ;/

Gość czy już gruba
ja tez nosze 70d stanik a jakie masz wymiary?

No to nosisz nie najlepszy stanik. 71 cm pod biustem (mam nadzieję, że mierzone prawidłowo, czyli baaardzo ciasno i na wydechu?) i 87-88 w biuście lepiej by wyglądało (i było podtrzymane) w biustonoszu w brytyjskim rozmiarze 65(30)DD, a w przypadku staników rozciągliwych, jak Freya Arabella np. 60(28)F. :)

Gość elaaaqqq
mysle ze gruba nie jestes