Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

czy ktoś z Was przezył zawód miłosny z którego nie

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja chce wiedzieć co to kremmer i sepulka. Zanim padne całkowicie. please.

Nie dzięki... Rozpocząłem dzień na Recoil'u i na nim skończę...

Gość Princess Mononoke
a ja już prawie trzy lata przeżywam mój zawód miłosny :/ ile bym dała żeby o nim zapomnieć...

Kemmer w skrócie straszliwym to pożadanie:D a sepulka.. to polecam czytac Lema:D:D No weź nie poddawaj sie:D Recoil\' to nie wszystko:P A ja słucham EOD (ERA Ocarina Dream Opera) i jest pieknie..

Gość bursztynowaona
ja dopiero 6 miesięcy ale wiem, że nigdy go nie zapomnę i nie chcę zapomnieć... żyje wiarą że wróci ...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cholera, faktycznie Lem. czytałam. Ale dzieki za przypomnienie. dobrej nocy kotko. :)

Pragniesz byc obiektem pożądania? Może i nie wszystko, ale na dzisiejszy wieczór mi starczy...

Ale pobudza mnie tekst mówiący, iż moge dryfowac wszędzie i moge nie znaleźc swego nieba;)

szalona blond kocica z nefrytu:P u mnie rządzi piano jazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Devotion, jak znam zycie to jestes bardzo młody czyli.. za młody dla mnie:P Możesz spać spokojnie:P ja lubie rozrabiać i bawić sie. I lubie ludzi którzy lubia fantastyke:D:D Ponieważ ja kocham sf oraz gry komputerowe:P

To Ci się chwali, jak jeszcze ciorasz w Americas Army na serwerach to już wogóle rewelacja... Zdaje się, że mam słabośc do dojrzałych kobiet, ale realnych... Zresztą słabośc wyimaginowaną. Boję sie, że za kilkanaście lat będe chciał siedziec przed komputerem...

O zgroo... ja nawet pisalam opisy do gier:P Straszne, prawda? Moja córka zagina mnie w strategiach, ale jak ja dorwę sie do przygodówki młoda wymieka:P:P Tak, chwale sie:P

to teraz coś na podniesienie (bądź podtrzymanie:P)..image: kocica ma nogi do samego nieba, kieckę w grochy i z urzędu zbrodniarzy goni(ła):D nefrycik, może byc?:D

Roma.......................................................... Ty juz nie żyjesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz:P:P:P

Mam do samej ziemi, w końcu na nich chodze:P:P:P:P Ale nogi to jet cos co mi sie udało:P:P O kurcze... najwyższy czas iść spać:D:D Choć kusi druga połowa filmu:D

ziemia, niebo, co za różnica, liczy sie przekaz:Dzrozunmiałeś prawda?więc po co ta afera:D

si:Dale mocno rozkojarzonym, bo piszę tysiąc rzeczy równocześnie i wszędzie po trosze mi się plączę:D

Moje koty i tak będą spać w moim łozku... widziałaś jak łaża wszedzie.... taka ich uroda:P Ale.... jak miło miec grzałke :D:D

no to uciekaj w to ciepłe łoże ziemią, niebem, byle do celu:D ale mi dziś zdrowo bije:D