Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciunia_23

OSZALEJE

Polecane posty

Gość kiciunia_23

Kochalismy sie jakies 2 minuty bez prezerwatywy. JNa dodatek to bylo 5 dni przed dniami plodnymi. A teraz juz trzeci dzien spoznia mi sie okres. Niby bola mnie piersi ale to tez moze byc objaw ciazy. :(:(:( nie moge miec teraz dziecka :(

Gość nie moze byc
mysle ze jestes idiotka jesli sadzisz ze to mala roznica czy w gumie czy bez, ciekawe co bedzie jesli okaze sie ciaza, jesli bylo to wczoraj to lepiej grzej po postinor na pogotowie o ile jesli twoj chloptas bedzie mial odwage bo on tez musi tam byc, trzeba bylo lepiej wypic szklanke wody jesli w twoim przekonaniu seks to zabawa

teraz to już nie masz co szaleć! teraz to test zrób! stres może bardzo opóźnić miesiączkę. ja w tym cyklu kochałam się kilka razy bez gumek, a pozostałe na przerywance. chciałam żeby się okazało że jestem w ciąży, nawet okres już mi się tydzień spóźnił, ale dziś go dostałam. nie jest tak łatwo zajść w ciążę!!! zrób test to najlepszy "wywoływacz okresu" :D ale jak nie jesteś gotowa na dziecko to zabezpieczaj się w pewniejszy sposób, niż przerywanką, bo to żadne zabezpieczenie.

Gość kiciunia_23
uwielbiam to forum. Widać kto tu siedzi żeby poużywać sobie na innych. Po pierwsze nigdy nie kochaliśmy się bez zabezpieczeń. Albo tabletki ( których nie można brać latami jak to robią niektóre kobiety) albo prezerwatywa. Po drugie seks to nie zabawa. Przynajmnie nie dla mnie. Znam swoj cykl. Po trzecie po dwoch miesiacach rozłaki mozna mieć chwile zapomnienia.

Gość trelek morelek
Chwilę zapomnienia w postaci ewentualnej aborcji czy dziecka?:O

Gość kiciunia_23
matwi mnie to bo to nie byly dni plodne. Nawet gdy plemniki zyja do 72h to i tak nie byly to dni plodne. Nigdy nie mialam problemow z okresem:( zawsze byl regularny co do dnia. Niewazne czy mialam wielkie stresy i zmartwienia. Nidy to nie wplywalo na moj cykl... :(

kiciunia - plemniki w śluzie płodnym mogą żyć do 7 dni! ale moim zdaniem to stres. nie ważne że do tej pory nie wpływał, teraz może zacząć! zrób ten test i będziesz wiedzial, a tak jak mówię bardzo często jest tak że jak zobacz się 1 kreskę to za kilka godzin dostaje się okres. chyba warto wydać 10 zł i być pewnym?

Gość kiciunia_23
dzieki dziewczyny :) jest jeszcze jedna opcja...moze to jakas choroba ginekologiczna... Wychodze na miasto i kupie test. Napisze wam pozniej.... Buziaki

Gość ecinka-e
a dla mnie glupota jest ten seks - "tylko"2 minuty bez....jak szalec to na calego albo wcale (czytaj -nawet na sekunde bez gumy!).......bo pozniej jest wlasnie taki stres

Gość kiciunia_23
Dziewczyny tak na prawdę współzyje od czterech lat i pierwszy raz dowalilismy taka "maniane". Przestancie mnie linczowac. Trudno stalo sie. Nie cofne juz tego. Pozostaje mi czekac :(

Gość kiciunia_23
zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Ale okresu nadal nie ma:(

Gość ecinka-e
wstepnie mozesz sie uspokoic...wiem ze testy bywaja mylne ale bez przesady,poczekaj ze 3 dni i zrob kolejny...albo z krwi -najlepszy

Gość ecinka-e
pametaj ze kobieta to nie zegarek opznienia sie zdarzaja a zwlaszcza jak sie stresujesz ewent.ciaza.......wrzuc na luz i nie mysl za duzo w koncu to jedna kreska....napisz jak dostaniesz@.powodzenia!