Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna 30

Wózki Coneco - Basco

Polecane posty

Gość upupoup

mam coneco-nie polecam! sztywny!przednie kola piankowe-do d... u mnie sie nie sprawdzil!

Gość alikow79
witam.a co można wymagac za cene 528zl?mimo to uwazam ze z 10punktow dam mu9.natomiast u mnie super!dobrze sie prowadzi,lekko. ma jeden minus dla którego musze go zmienic to to ze mam zbyt maly samochod by sie miescil w calosci.a duuuuzo podruzuje.i potrzebuje wozka typu parasolka.stwierdzilam ze narazie poczekam.i pozyczylam od bratowej stelaz do fotelika narazie...jeśli chodzi o wozek bez zarzutu.ale gratisy kiepskie... mogę odsprzedac nowy bo 1miesiac. taniej niż jest na allegro.

Gość Zibertus
Odkupię wózek BASCO FIRMY CONECO serii PIERRE CARDIN - gondola i spacerówka w jednym. A jaki jest kolor ?

Gość alikow79
kolor ceglany(pomaranczowy)pasuje dla dzewczynki i dla chlopca. do wozka gratis grzechotki po moim dziecku. chetnych kupnem lub wiecej szczegulow prosze o sms na num 0604949590 ja oddzwonie.pozdrawiam

Gość najszczesliwsza
mam basco niebieski 691777295 znaczy się, że sprzedam

Za tyle to lepiej kupić jakiegoś Tutka, bo ten Coneco to tragedia :( Nic nie mam ogólnie do tej firmy, ale ten model jak i model Flash im zupełnie nie wyszły. Nieprzyjemnie się je pcha. A pod krawężnik to sobie w ogóle nie wyobrażam podjeżdżać - pustego wózka nie mogłam podbić. Jakąś taką geometrię na siłę mają...

Gość ewelina761230
WITAM WSZYSTKIE MAMY - CO DO WOZKA CONECO , MAM TAKI I JESTEM ZADOWOLONA KUPILAM W KWIETNIU UZYWAN CALY CZAS I NIC SIE NIE DZIEJE ZLEGO Z NIM, PROWADZI SIE REWELACYJNIE JEST MIEKKI LECZ CIEZKI NA 1 PIETRO MUSZE GO WCIAGAC BO NIE WIOSE SAMA, POZATYM JEST SUPER MAM KOLOR POMARANCZOWY CIEMNY.MOGE ODSPRZEDAC...POLECAM.EWELINA.

Gość MamusiaSynusia
Witam! mam wozek coneco v3 do tego z tej firmy mamy nosidełko i jestesmy bardzo zadowoleni mozemy smiało polecic ta firmę

Gość aguniant86
co do wózka to kupiłam swojemu synkowi model Coneco Flash oliwkowy i szczerze mówiąc nie jestem z niego wcale zadowona moze ta niska cena ok 250 mówi sama za siebie? 3 razy wózeczek był juz na serwisie gdyż pruło mi sie siedzenie maluszka pierwszy raz trafił na serwis 2 miesiace po kupnie. Kolor ładny ale ciągle brudny ;/ ogólnie wózek sztywny i nieciekawy na wieś... może tylko ja trafiłam na takiego felera...

Gość aguniant86
co do wózka to kupiłam swojemu synkowi model Coneco Flash oliwkowy i szczerze mówiąc nie jestem z niego wcale zadowona moze ta niska cena ok 250 mówi sama za siebie? 3 razy wózeczek był juz na serwisie gdyż pruło mi sie siedzenie maluszka pierwszy raz trafił na serwis 2 miesiace po kupnie. Kolor ładny ale ciągle brudny ;/ ogólnie wózek sztywny i nieciekawy na wieś... może tylko ja trafiłam na takiego felera...

Gość ewelka198302
Ja polecam w 100% wozek coneco v 3 lekki ja wynosilam wozek razem z dzieckiem w srodku na 2 pietro bez problemu latwy w skladaniu po zlozeniu nie zajmuje duzo miejsca poniewaz gondolka sklada sie na plasko .Dobrze sie prowadzi nie ma problemu z wiazdem na kraweznik.naprawde bardzo praktyczny.

Gość gosia.
Ten wózek jest super! mam go i uwielbiam spacery! praktyczny bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość trebor
wózek jest super prowadzi sie jedna reka jak sportowa fura jako ojciec i wlasciciel tego wozka daje 9 na 10 pkt

Gość anka_kar
Właśnie kupiłam używany w bardzo dobrym stanie. Prowadzi się rewelacyjnie, lepiej nawet niż Implast Volant, jest elastyczniejszy. Jedyny minus to wielkość, jestem ciekawa czy rocznemu dziecku będzie w nim wygodnie, skoro moja 6 miesięczna córeczka ma już mało przestrzeni nad głową?

Gość nadienaj
Ja sprzedałam ten wózek jak mały miał 5 miesięcy, bo był za mały już, w sensie za krótki!!! Przymierzyłam wózek do dziecka rocznego wtedy i masakra! Trzeba by było dziecku głowkę uciąć, by się mieściło...

Gość Marta.
sprzedam wozek coneco serii pierre csardin piomaranczowo czarny :))