Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaaaaaaa

wysypka na brzuchu w 33 tyg. ciąży- pomocy

Polecane posty

Gość panikaaaaaaa

Witam! Wczoraj zorbiła mi sie swedzaca wysypka na brzuchu i plecach:( Pije wapno...narazie nic. Dzwoniłam do gin. powiedział ze mam pic to wapno. Narazie nie mam mozliwosci udania się do lekarza. Porsze o porady, co to moze byc , czy zagraza dziecku? Proszę o opinie doświadczonych mam i kobiet w ciązy:(

Gość ja też tak
tak miałam ale w 36 tyg. lekarz zalecił dadanie krwi (w celu czy coś się nie dzieje) i fenistil w żelu do smarowania - pomogło!

Gość deli26
tez jestem w 36 tyg i pojawiła sie wysypka, co robić?

Gość tak tylko
Bidula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam też wysypke taką straszną że szkoada było gadać!!!!!!!nie spałam po nocach drapałam się jak nienormalna!miałam ja 3 miesiące dopiero po porodzie zeszła! ja polecam Ci iść do dermatologa! on Ci powinien zapisać maść na zamówienie i takie tabletki ..zyrtec lub inne

Gość i_can_dance__
ja tez mialam. na piersiach i brzuchu. skora kobiety w ciazy duzo bardziej wrazliwa. moze to byc reakcja na proszek, balsam, zel pod prysznic, a nawet na wode. powodem moze tez byc jedzenie. w szpitalu spotkalam kobiete, ktora miala straszna czerwona wysypke (w szpitalu byla z powodu zagrozenia ciazy, nie z powodu wysypki) no ale jak juz byla, to i o to pytala i na ta jej wysypke nawet lekarze nie umieli zaradzic.