Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guziczki

zapomnialam ze jestem atrakcyjna

Polecane posty

Gość guziczki

Jak w temacie. Od jakiegos roku doluje i doluje, ze swoim wygladem robie zbedne minimum. Wszystko przez to ze w zyciu mi sie nie uklada. Nie mam sily sie podniesc z lozka, nie mam sily sie pomalowac, ubrac , umyc. Robie tyle zeby ludzie nie pouciekali na moj widok. I to sie poglebia. Zauwazylam ze juz nikt sie mna nie interesuje. Ale zauwazylam to calkiem niedawno, wczesniej nawet mnie to nie obchodzilo. Dzis powiedzialam sobie: dosc! Gdzie ta dziewczyna za ktora faceci wodzili wzrokiem? Przeciez nia jestem. Jestem ladna i zgrabna i interesujaca. Ale pod ciezka kurtka zimowa tego nie widac, bez makijazu, wlosy byle jakie. Szara myszka. Dzis zadbam o siebie, i usmiechne sie inaczej niz przez ostatni rok. Moze swiat sie tez do mnie usmiechnie. Zyczcie mi powodzenia....

Gość guziczki
Ja nie narzekam. Chodzi o to ze postanowilam sie pozbierac do kupy. W zdrowym ciele zdrowy duch

Gość constellationnn
guziczki chyba mam tak samo, mam depreche wiosenną, nie wiem czy moge się komuś podobac, jestem jak sztywny kij albo pusta lalka.. mam 26 lat, nagle poczułam się stara:O

Nawet nie czytałem tematu ani wpisów, ale tak - zgadzam się ze wszystkimi. :)

Gość Capsiderm
Ja bez pomalowania delikatnie rzęs i musnięcia brwi nie wyjdę nawet ze śmieciami na śmietnik. Delikatny, szybki makijaż tak mi juz wszedł w krew, ze bez niego czuję się goła. :D Przejrzyj jeszcze swoją szafę. Moze potrzebny Ci jakis nowy ciuszek, to już teraz się za nim rozglądaj. Może jakiś stary wymaga odświeżenia lub upiększenia. Pomyśl. Po powrocie do domu zajmij się pazurkami i dłońmi. Wykryłam ostatnio świetny krem Kolastyny "Alga". Kosztuje grosze. Po umyciu i wytarciu dloni zrób im piling (świetny do peelingu jest nivea - wizaż,albo nawet fusy po kawie), a potem przez 15 minut wmasowuj krem. Będą satynowe. :D I balsam do ciała po kąpieli. Wmasowuj długo grubszą warstwę. Poczujesz się bardziej elegancka i zadbana. 🌻

Gość gtrdjg