Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30-stka

zapraszam 30 jak o siebie dbacie?

Polecane posty

Gość prawie 30-stka

pytam o twarz moja skora jesrt strasznie sucha i traci jedrnosc juz nie wiem co mam z nia zrobic

Gość oliwa z oliwek

Gość otworzyłam
ziaja oliwkowy-tani a skuteczny.polecam(takie zielone pudeleczko)

a ja polecam arentinęq10 ziajki.Krem na dzien i na noc.Na dzien jest lzejszy na noc jest bardziej tłusty.rewelacja.Ma działanie równiez przeciwzmarszczkowe dla kobiet po 30.

Gość prawie 30-stka
czy majac 28 lat moge go uzywac? moja skora jest w stanie tragicznym zero jedrnosci koloru

A ja polecam w okresie jesienno-ziomowo-wczesnowiosennym Avene Diacneal. W ulotce napisane jest, ze jest to krem do cery tradzikowej, ale dla mnie jest to swietna kuracja odswiezajaca. To jest naprawde swietny i delikatny krem z kwasami, ktory rewelacyjnie niewidocznie zluszcza naskorek, wygladza zmarszczki (u mnie jeszcze mimiczne ;) ) i ogolnie pieknie odswieza, wyrownuje kolorystyke, odzywia i rozjasnia buzke. Efekt http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4283

Gość prawie 30-stka
kurcze balabym sie moja skora to papier scierny

Gość a jak zmniejszyc bruzde
wokol ust?? moze rozjasnic?

Ja go uzywam jakos od konca wrzesnia, kilka dni temu zaczelam 3 opakowanie i naprawde cere mam super (nie zapeszajac...;-) ) Zero zmarszczek (oprocz tych mimicznych w okol ust), buzka swietnie nawilzona, zero przesuszen czy innych niebardzo chcianych rzeczy, bardzo gladka i delikatna skora...Do tego mialam kilka przebarwien poslonecznych, ktorych teraz w ogole juz nie ma, takze ja naprawde bardzo sobie go chwale. Do tego nie uzywam zadnych innych kremow, maseczek, oliwek, mleczek, tonikow...nic. Tylko ten krem na noc, a na dzien kompakt shiseido, buzke myje zwyczajnym mydlem i to wszystko.

Gość demencja starcza
skure sucha trzeba nawilzac a nie natluszczac

Gość prawie 30-stka
ok tylko pozostaje pyatnie czym?????????/

Gość uppppppppppppp

Ja używam kremu p/zmarszczkowego Avene Ystheal. Przeczytałam wszystkie pochwały na jego temat dopiero po jego zakupie. Jestem narazie zadowolona, Buzia mi sie wygladzila i jest rozjasniona. Tylko pamietaj, ze stosujac kremy z retinolem i kwasami musza byc uzywane razem z wysokimi filtrami! A to dlatego, ze te składniki reagują ze słońcem i nie można pod żadnym pozorem używać ich na dzień. Bilardzistka jesli nie uzywasz filtrow a uzywasz Diacnealu to mozesz naprawde w niedlugim czasie nabawic sie nowych przebarwień. Poczytaj dokłądnie na wizażu, na forum co piszą dziewczyny i kosmetyczki na ten temat. Także kuracja wygląda tak: na noc krem z kwasem na dzien krem z filtrem Kremy takie wprowadza sie do :kuracji\" powoli. Na początek co drugi dzień np., obserwujesz skórę, jesli skóra reaguje dobrze mozesz uzywac codziennie. CO drugi dzien warto jednak uzyc dobry krem nawilzający bo te kremy delikatnie (lub nie- zalezy od reakcji cery) złuszczają naskórek. Jako nawilżacz polecam krem z La ROche POsay Hydraphase XL richie. Po jakimś czasie od używania takiego kremu skóra może stać sie bardzo brzydka i wysuszona, mogą wyjśc wszystkie zmarszczki, ale po okresie przejsciowym przy stosowaniu nawilżaczy cera bedzie super. I ja na to czekam. O filtrach zresztą trzeba pamiętać szczególnie latem. Lepiej zaopatrzyć się w jakiś samoopalacz. Mam nadzieję, ze trochę pomogłam. Na forum wypowiada sie też często justaaaa i moze ona cos doda, bo ma duza wiedze na temat kremow i ich działania.

Gość 176cmm
Jak mozna proponoac osobie o suchej cerze, ktrme do pielegnacji skory tlustej?:O

a który jest do tłustej? Bo Ystheal jest do skóry bardzo suchej, a LRP też do skóry skłonej do przesuszania.

Gość Karinka23324
Do twarzy stosuje nawilżająco-przeciwzmarszczkowy krem Nanobase, pamiętam oczywiście o peelingu oczyszczającym i co piątek robię sobie regenerująco maseczkę