Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa ewa ewa

JAKI JEST NAJLEPSZY KREM DO SUCHEJ SKORY?

Polecane posty

Gość ewa ewa ewa

bardzo prosze o porade bo chce go dzis kupic

Gość ojejku po co
jest taki krem znany jeszcze z czasow komuny ktory sie nazywa nivea i ma wszystkie wlasciwosci dobroczynne, nie zaiuwazam efektu znacznie wiekszego po zastosowaniu tych drozszych

Gość ewa ewa ewa
po nivei mam wypryski:)prosze wlasnie o te zagraniczne bo mieszkam w anglii i nie mam mozliwosci kupic polskiej marki

Gość pozbyłam się suchej skóry
Ja na suchą skórę stosuję masło kakaowe 1) "Cocoa Butter with Aloe&Vitamin E. Skin care lotion" - firma Fruit of the Earth z USA 2) "Cocoa Butter Formula. Massage Lotion For Stretch Marks" - to jest na rozstępy które się tworzą w ciąży. (nie jestem w ciąży)Firma Palmer`s z USA 3) "Lotion Lubriderm. Skin Nourishing. Shea& Cocoa Butter." - Warner-Lambert Company z Kanady 4) "Ultra Glow Cocoa Butter "ten jest z USA i Londynu 5) i jeszcze mam dwa ale to stosuję tylko na noc bo są bardzo tłuste o konsystencji wazeliny. Idz do sklepu i zapytaj o masło kakaowe, są tłuste produkty i są lekkie takie które się szybko wchłaniają i nie brudzą ubrań.

Gość pozbyłam się suchej skóry
To oczywiście po kapieli jako balsam do ciała.

Gość Dardia
najlepszy do twarzy

Gość do ewa
ja tez mieszkam w angli-tu jest lepszy wybor niz w Pl-idz do Bootsa i cos znajdziesz. Moze Epa derm albo E45...