Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorien86

Obrączki ślubne - temat ciężki jak widze...

Polecane posty

My mamy obrączki klasyczne, z żółtego złota. Są dość szerokie i mają takie jakby ścinane kanty. Moja ma jeszcze trzy małe brylanciki. Bardzo ładne są. :)

Gość lorien86
hm, wiadomo że kwestia gustu. Dla mnie tiffany to taka IKEA, niby pięknie wykonane ale tylko na zdjęciu.

Gość też mieliśmy problem z wyborem
My też mieliśmy problem z wyborem obrączek, ale dlatego, że mamy z narzeczonym całkiem odmienne gusty :). Ja chciałam najprostsze klasyczne, a narzeczony oryginalne i niespotykane, w dodatku z łączonego złota albo tytanu ze złotem... Wybraliśmy w końcu klasyczne, ale "z udziwnieniem" (łączone złoto) i oboje jesteśmy zadowoleni ;) Na zdjęciu są z zaokrąglonymi brzegami, a nasze są całkiem półokrągłe: http://www.pudelko.rodium.pl/zdjecia/wyroby/obraczki/21pd.jpg

Gość mają takie prawo
mamy takie same tylko na mojej są trzy brylanciki-kupiliśmy jako komplet.takich szukaliśmy i takie kupiliśmy

Gość wesele 7 czerwca
A ja dostałam komplet obrączek od mojej Babci. Są stare, klasyczne- z żółtego złota, szerokie i ciężkie. Niemodny fason, dzisiaj take są już nie do dostania. Może i staroświeckie, ale to pamiątka rodzinna i będziemy je nosić z dumą:) Oddaliśmy je tylko do pomniejszenia i wypolerowania- wyglądają teraz naprawdę dobrze:)

Gość babcine obraczki
wspaniały prezent!! jakbym miała takie tez bym je nosila z duma... no a reszta wklejajcie linki moze dzieki wam ktos znajdzie cos fajnego dla siebie:-D

Ja ma w zasadzie prostą obrączkę z białego złota a pośrodku przechodzi pas żółtego złota. No na mojej dodatkowo jest jeden brylancik. Uważam, że są proste a jednocześnie mają coś w sobie. Co do ceny obrączek, osobiście wyszłam z takiego założenia ze nie chcę na nich oszczędzać, bo to jedyna rzecz, którą tak naprawdę będę mieć już do końca życia. Mogę zaoszczędzić na sukni, orkiestrze czy restauracji, bo to tylko jeden wieczór, ale nie na obrączkach.

Gość mądrala-
Najbardziej spośród wszystkich tutaj zaprezentowanych podobają mi się pierwsze załączone przez lorien86 na samym początku. Piękne są, szczególnie męska:-)

Gość jjjooci

Gość 4234532
http://www.wenc.pl/wz153,3068,1.html a my mamy takie, poscierały sie po paru mies i nie wygkladaj juz tak ładnie polecam klasyczne

Gość hałupy łelkam tuuuuuuu
nie pytaj przeciez wiesz zwiesz zycie jakie jest juz nie zminisz teraz nic nie przewidziałtego nikt ze nas z niezykły sen jak mgła rozpłynie sie zaaaaaaaaaaaaattttttttaaaaaaaanczysz ze man ejszcze raz ostani raz

Gość bziumkaaa
ja bym chciala z bialego zloto z brylantem, lub z cyrkonia :P

Gość przyszla mężatka
http://www.allegro.pl/item317439516_obraczki_slubne_producent_katowice_siemianowic.html Duży wybór mozna samemu w atrakcyjnej cenie zaprojektować te wymarzone, chciane jeśli te kilkadziesiąt wzorów nie zaspokoi Twoich pragnień.... http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3978597 oraz inne aukcje na allegro...istna kopalnia obrączek;) polecam!

Gość powiedziec na
5

Gość obrączki
wybieracie obrączki w jakimś markowym sklepie ( Kruk, Apart, Yes i co tam jeszcze...) czy w jakimś sklepie jubilerskim no-name ;) Czy wiecie czym są spowodowane różnice w cenie między markowym, a zwykłym sklepem?? Czy chodzi rzeczywiście tylko o markę??

Gość upupgdgdg