Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka1234

Jaki jest dla was najwygodniejszy sposob antykoncepcji

Polecane posty

Gość rebeka1234

dla mnie tabletki:)prosze o wypowiedzi

Gość prezerwatywa
bo zawsze pod ręką, nie szkodzi i nie muszę o niej co dzień pamiętac, a tylko wtedy, gdy chcę użyć :-)

spiralka, zakładasz raz na 5 lat i masz spokój, nie musisz pamiętać o przyjęciu, nie musisz się martwić że pęknie.

Gość były prezerwatywy był
stosunek przerywany a teraz są tabletki anty i to jak dla mnie i mojego partnera najlepsza metoda antykoncepcji.

Gość rebeka1234
mala_agatka w sumie masz racje ale ja jestem jeszcze chyba za mloda na spirale nie obrazajac ciebie bo niewiem ile masz latek:)

Gość prezerwatywa
Tabletek używałam i wolę prezerwatywy - ale spiralek to zawsze się obawiałam. Każdemu według gustu i ochoty.

no ja też za młoda:P i w dodatku nieródka, ale jak tylko zajdę w ciążę i urodzę to zakładam spiralkę. także to tylko takie teoretyczne spostrzeżenie było :P ja na tabletkach byłam, ale dość miałam, teraz gumki, brrrr na sam dźwięk tego słowa, przerywanka, albo i brak antykoncepcji. ale ja zaraz w fazę staranek wchodzę :D

Gość rebeka1234
aaaa....to jesli masz zamiar zaczynac staranki to powodzenia:)

Były tabletki - był spokój, ale po 2 latach zaczęłam źle się czuć. Teraz jest przerywany i prezerwatywa - nie narzekam. W końcu mam ochotę na seks.

Gość rebeka1234
To jest fakt ze mam miesiace w ktorych biorac tabletki wogole niemam ochoty na sex,wiec tak sobie mysle po co brac skoro i tak do niczego nie dochodzi ale sa tez i takie miesiace ze mam ogromna ochote na igraszki:P wiec wtedy sie przydajas:)

Gość prezerwatywa
Tylko po co jeść to świństwo jeśli nie ma systematycznego seksu??? Dlatego ja przeszłam na prezerwatywy i przypomniałam sobie co to znaczy OCHOTA :-D

Gość dla zabawy nie mam nicka
tabletki. były gumki, były globulki, ale za dużo z tym zachodu :) A jak tak patrze na wypowiedzi, to takie odp. jak nie bzykać sie czy szklanka wody są głupie w tym temacie, bo tu nie chodzi o najskuteczniejszy sposób, a o ten który się preferuje :P

najwygodniejszy, jeśli chce się seks uprawiać, to według mnie wkładka wewnątrzmaciczna (oczywiście na razie czysto teoretycznie,a le w najbliższych miesiącach zacznę wdrażać teorię w życie i mam nadzieję, ze tylko się w tym poglądzie utwierdzę)