Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona1238

Co mam Teraz zrobic

Polecane posty

Gość zaniepokojona1238

brałam tabletki na wywołanie miesiączki LUTEINA. Dziś minął 10 dzien i mam taki krwawy sluz niby to miesiączka niby nie . a ginekolog powiedzial ze mam je stosowac tylko 10 dni a jak jzu bedzie ta miesiaczka to dopiero antykoncepcje mam zaczac no i nie wiem czy mam brac te anty skoro to jest tylko taki śluz z krwią jakby i jest tego mało . poradzcie:(

Gość zaniepokojona123800
prosze o rade :( bo nie mam pojęcia co mam robic zaczyna bravc antykoncepcje 1 raz i nie przewidzialm faktu ze moze tak sie stac i nie zapytaalm ginekologa co mam w taki wypadku zrobic :((

nie znam sie zbyt dobrze na antykoncepcji, ale jedno wiem na pewno plamienie to na pewno nie jest miesiaczka, wiec poczekaj do normalnego okresu i tak bedzisz zabezpieczona

Gość zaniepokojona123800
własnie to mnie dziwi bo juz miałam objawy takie jak miał by to byc okres rano troche bylo tego teraz wcale juz nie ma , nawet brzuch mnie bolał :/

po odstwieniu luetiny miesiaczka powinna przyjsc w ciagu gora 10 dni, nie musi wclae przyjsc odrazu, moze poczekaj jeszcze troche, albo dzwon do gina, chociaz to nie byla miesiaczka, a jedynie plamienie przepowiadajace

Gość zaniepokojona123800
czyli lepiej poczekam jak nie pojawi sie prawdziwy okres to wtedy pojde do ginekologa . a czy to normalne ze po luteinie tak się dzieje takie plamienia? śluz z krwią ?

moze tak byc, czasami po luetinie wystepuja takie plamienia, masz nawet napisane na ulotce, ja takie miewalam, miesiaczka zwykle przychodzila po 2, 3 dniach

Gość zaniepokojona123800
ah ja to mam problemy :((

o ile jestes w ciazy?Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam ze dlatego chcesz wywołlac miesiaczke?

Gość ecinka-e
luteina to lek o szerokim spectrum dzialania =dziala na wywolanie miesiaczki jesli nie jest to opozniebie z powodu ciazy tylko zab.hormonow a drugie dzialanie to na podtrzymanie ciazy mozesz miec plamienia jako wstep do miesiaczki,,,,poczekaj pare dni na okres!!!!!!