Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa kalina

prosze ocencie moja cere!!!!

Polecane posty

Gość upppp
up

Gość Błyskotki
Zapisałam się do Oriflame. I tam chodziłam co sobotę na kurs makijażu i wizażu, są też spotkania z kosmetyczką. Wszystko za darmo:)

Gość Błyskotki
Spotkania z kosmetyczką są tematyczne np makijaż walentynkowy, czego pragną mężczyzni, makijaz wieczorowy itd.

Gość ashantii
hej a jak to dziaal? trzeba byc konsultantka oriflame?

Gość Błyskotki
Każda konsultantka może zaprosić swoją klientkę na takie spotkanie z panią kosmetyczką. Co do warsztatów- organizowała je moja liderka i dyrektor klubu, nie wiem czy wszystkie to robią. Dla nas to był pomysł na pokazanie kosmetyków, ale był naprawdę super i dziewczyny wychodziły zadowolone. Teraz takie szkolenia będziemy organizowały dla nowych konsultantek w nagrodę za to, że są z nami:)

Gość Błyskotki
Aha, i są również kursy makijażu 5 godzinne organizowane przez kosmetyczki, płatne 40zł i dostajesz po nich dyplomik:) Ogólnie fajna sprawa, bo dużo się dowiadujesz:)

Gość juzzzzzzzzzzzz
bardzo dobra cera

Gość ashantii
blyskoto a z jakiego miadsta jestes? i czy info o tym sa gdzies dostepne ogolnie ?niestety nie znam zadnej konsultantki oriflame:o

Gość Błyskotki
Jestem z Warszawy:) Te informacje ma każda konsultantka, przynajmniej powinna takowe miec:) jeżeli jesteś z innego miasta, napisz mi maila, to dowiem się czy koleżanki nie mają w nim kogoś do polecenia. W różnych miastach są placówki oriflame, biura regionalne itp.Ważne jest żeby trafić na doinformowaną osobę, która chce pokazać i dać innym,t o co ma sama. A niestety czasem trafiają się takie, które tylko chcą sprzedać i większe możliwości ich nie interesują. Tak zdarza się czasem, gdy nowa osóbka wpisuje się przez net. Mój mail: orostkowska@o2.pl