Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka_frędzelka

Pytanie do dziewczyn 14-19- letnich

Polecane posty

Gość elka_frędzelka

W jakim wieku miałyście pierwszego chlopaka? Ja mam 15 lat i jeszcze nigdy z żadnym nie chodziłam, a brzydka ani głupia nie jestem. Co sądzicie?

Gość Angelika14
w wieku 14 lat pierwszy raz kochałam się w pupę z pewnym miłym starszym panem ,który kupił mi za to zapiekankę :classic_cool:

Pierwszego "chłopaka" miałam w 1 klasie podstawówki o loool :P A takiego "poważniejszego" w 6 klasie podstawówki, już nawet nie pamiętam ile to wtedy miałam lat. Ale z perspektywy czasu uważam że byłam wtedy gówniarą :P

Gość Angelika14
a na deser były lody :classic_cool:

Gość jeszcze to nie nastąpiło
mam 19

Gość EwelinkaA8
hmm a tak w ogóle to co to za różnica w jakim wieku?? to, że nie masz chłopaka wcale nie oznacza od razu, że jesteś głupia czy brzydka ;] a tego prześcigiwania się która szybciej będzie miała jakiegoś lovelasa to nie potrafię zrozumieć ;/

dziubalik> nieee, naprawdę? chodzi o ta gówniarę a co uważasz, że byłaś prawie dorosła eee ludzie są dziwni heh ja tez 19 i co z tego ze nie mialam? w tym wieku to tylko do dupy są i tyle wam powiem a ty koleżanko co masz 15 to pomyśl o nauce bo ci sie przyda bardziej niz nie jeden chłop! masz jeszcze czas, całe zycie na facetów baw się i czytaj

Gość EwelinkaA8
no dokładnie brać co popadnie żeby tylko był jakiś a po co mi jakiś wymemłaniec ;D wolę poczekać na jakiegoś konkretnego ;D poza tym nie będąc w żadnym zwiazku można dowoli wybierać i przebierać we wszystkich ;D ;pp a nie dzień w dzień siedzieć z jednym ;Pp

no to dobry przykład, jak kończą takie gówniary wymalowane, bawią się w dorosłych a tak naprawdę to nic wspólnego z tym nie mają, a potem widać tego skutki, cóż widocznie albo rozpuszczone albo rodzice nie dopilnowali, ja bym nie chciała takiej córki, jak pisałaś żenada

Gość adnia32
mam 17 lat ,chlopaka brak:)

Gość jaaa....
adnia32 a czy miałaś już pierwszego prawdziwego chłopaka??/

Gość no co wy
mam 17, chłopaka na stałe nie miałam. tylko na dyskotekach poznawałam chłopaków - przytulanie sie, całowanie itd... i po dyskotece nigdy więcej się nie spotykaliśmy. Ale jestem dziewicą. Z tymi co chcieli ze mną na powaznie być to odrzucałam, oj głu pia ja głupia...

Gość yyyyyyyyyyy
miałam faceta przez internet, czy to też sie liczy :D ?

co do ksiazki 100 lat samotnosci............... - nie polecalabym jej zadnej 15 - latce....... czy mogęsię wypowiedziec? [ ma wspaniale 21 lat..... wiec nie wiem czy moge zwazywszy na topic....] mojego 1st chlopaka mialam w 1 klasie gimn, zas w 3rd klasie poznalam kogos z kom jestem po dzien dziesiejszy! i jestem z tego dumna - dlatego tez uwazam ze milosc moze dolapac w kazdym wieku! a chlopak i nauka moga ze soba wogole nie kolidowac!

Gość no co wy
ja dziewicą wirtualną zdecydowanie nie jestem

Gość Ruutinkaa
pierwszego chłopaka mialam w 2 kl podstawowki :D:D ale to był bardziej kolega :P po tym miala chyba z 6 ale prawdziwy zwiazek zaczelam jak miałam 14 lat :)

Gość bartoszi
cześć która chce ze mną chodzić je na pisze na emalii czarneserce@wp.pl

Tak sobie chciałem zajrzeć co tu się za rozmowa odbywa...a tu prosze!! mowa o przebieraniu facetami (chłopakami)!! Wiecie, dziewczyny...ja mam 14 lat, dziewczyne miałem jeszcze 2 dni temu...nie jestem szczególnie załamany albo coś, bo wiem że to w tym wieku tylko zauroczenia itd... nie popieram twierdzenia typu: "a prawdziwy związek zacząłem jak miałem 14 lat(..)" bo to jest po prostu nieprawda...w tym wieku (13-14--16) wydaje nam się że wszystko wiemy, czujemy prawdziwą miłość itd...a to wcale nie jest tak...polecam wam pomyśleć o tym i to sobie uświadomić, będzie wam dużo lżej i lepiej...a co do dziewczyn to taka rada...nie przebierajcie chłopakami aż nadto, bo to jednak rani chociaż nie wszystkie zdajecie sobie z tego sprawe ;) Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny ;p hej!! :)

Gość zakochana17
Hmw ydaje mi sie ze to no 1 klasa podstawowki, ale to takie dziecinne i wgl, pozniej 6 klasa ;)

Gość gracieta
Ja miałam 16 lat, ale z perspektywy czasu widzę, jaki to był burak :D Za to teraz mam 20 i cudownego chłopaka :) angells- może :P MojA kuzynka jest ze swoim obecnym mężem od 15 roku życia- są już razem jakieś 12 lat :P on jest starszy od 2 lata :)

Gość a ja powiem
14 lat i prawdziwy związek? jak to wygląda?

Gość gryczka
Mój pierwszy chłopak, którego poznałam mając 17 lat, został 6 lat później moim mężem. Obecnie jesteśmy prawie 4 lata po ślubie, jest dobrze:-)

chyba jakos 7 klasa podstawówki był pierwszy chlopak ale to było bardzo dawno temu

Gość ja miałam pierwszego jak
skończyłam 16 lat dopiero.. teraz mam 22 lata i miałam 5 stalych chłopaków i parę przelotnych znajomości..chcialabym znaleźć jednego na całe życie albo przynajmniej na długie lata , ale narzie mi sie to nie udaje :(

Gość kasza gryczana
14 lat. to wcześnie więc to było coś w stylu bardzo bliskiego przyjaciela. trochę to trwało ; ) kolejnego mam dopiero teraz, a mam 18naście. mega przywiązanie do pierwszego zrobiło swoje =p pierwsza miłooooość... xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja nie wiem czy miałem racje, ale myśle że tak.Mam nadzieje że komuś pomogłem.Sami napiszcie czy prawde mówie.. Pozdrowionka!! :)