Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkl23

Powody dla ktorych faceci sie zenia

Polecane posty

Gość asdfghjkl23

1. Wpadka, nieplanowana ciaza. 2. Dlugoletnia narzeczona, nacisk 2 rodzin, przyzwyczajenie. 3. Facet sie wybawi, wyszumi, w koncu znajdzie sobie jakas szanujaca sie ale super w lozku, malo upierdliwa i inteligentna i bierze slub po czym zdradza ja bo ona ma sluzyc jako zona a trzeba dalej sie bawic. 4. Nacisk narzeczonej, wieczne jeczenie i blaganie o zareczyny, sukienke i wspolne obiadki. W koncu facet ulegnie ale potem zaluje. 5. Nieliczne przypadki z milosci ale to jakis ulamek procenta.

Gość i jeszcze 6
wspolne rozliczanie PIT

Gość Super tylko
Przede wszystkim nie mieszkałam z facetem ;) były inne czasy... Narzeczeństwo trwało 1,5 roku i to on chciał...chyba bardziej :P Nie nalegałam, sam się oświadczył :) Pierścionek srebrny z cyrkonem - na brylanty nie było go (nas) stać :) Jestesmy ze sobą dlugo i zanosi się, ze będziemy dalej....;)

Gość kocham długowłosych blondynów
:classic_cool:

Gość Oliwerus3
No sorry ja sie wyszumialem, mialem z 20 dziewczyn i jak poznalem moja zone to mialem 28 lat i ajkos od 10 lat jej nie zdradzam bo zakochalem sie po uszy. Punkt 3 wyrzucam.

powód mojego eksa: \"była miła i nie traktowała mnie jak psa, o miłość mnie nie pytaj, może chociaz ona będzie szczęsliwa\" - po czym ją zdradził

Gość ItsOnlyMexx
JAatam sie nie dxiwie facetm ze nie chca sie chajtac,bo ja tez nie mam zamiaru i nikt mnie nie zciagnie przed oltarz ..no chybaze sila ale i tak bede sie bronila i zaperala rekmi i nogami :) Wiem xe to moze dziwne pogladay jak na kobiete ale coz poradze ze nie jest moim celem zyciowymmiec dzieci i meza,wole kariere zawodowa :)

Gość rumun
Ja w ogóle się dziwię że znajdują się tacy co chcą się żenić. Kobieta potrzebna jest facetowi tylko do seksu ale czy naprawde nie potrafią tego załatwić inaczej niż żeniąc się z nią? Dziwne.

Gość żeby miał mu kto gacie prać
no i dlatego że koledzy już mają rodziny i on nie może być gorszy :O

Gość mina ja mi
bo wtedy ma za darmo praczkę, sprzątaczkę, kucharkę, dziwkę itd.

Gość
Głównie z głupoty, jak na moje.

powody materialne jeszcze bym dorzuciła, typu \"po ślubie bedzie mi sie należało więcej kasy z pracy\"...autentyk :(

Gość leniwakotka
a swiat jak sie krecil tak sie kreci ;)