Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr...

Była mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość jesteś pewna że on
jej nie kocha???????

Gość mina ja mi
zgadzam się nie trzyma się zdjęć byłych na takich stronach :o porozmawiaj z nim

Gość wrrr...
Ale to ona ma ich wspólne zdjęcie... To chyba jej sprawa co z nimi robi... Zresztą on mi mówił że pod koniec związku łączył ich tylko seks - że nie było uczucia... może nadal ich on łączy? Wiem że się przyjaźnią... przecież nie będę mu zabraniać spotykać się z byłą dziewczyną z którą spędził prawie 5 lat życia... Ze mną jest kilkanaście tygodni... wiec chyba logiczne ze znaczę dla niego mniej od niej...

Gość mina ja mi
to jest chore co piszesz :O nie jest logiczne że znaczysz dla niego mniej od niej :O jeśli jest z Tobą to Ty masz być dla niego naj... i JEDYNA!!!! i nie przeszkadza ci świadomość ze on może ją bzykać???? ps. ja bym nie do końca wierzyła w to co facet mówi na temat tamtego związku

Gość wrrr...
on nic mi na jej temat nie mówi a ja nie wiem jak zapytać... Chciałam być dla niego jak kumpela - z początku tak go traktowałam, nie chciałam się narzucać, żeby sobie nie pomyślał że trafił na jakąś zdesperowaną, zazdrosną dziewczynę... nie chciałam go osaczać a być panną na poziomie, która zna życie i wie jak jest... i teraz co z tego mam? :(