Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasja

ZWOLNIE NIE DYSCYPLINARNE NAUCZYCIELA

Polecane posty

Gość sasja

Mam pytanie. Jestem nauczycielem kontraktowym.Niestety zaniedbasłam powaxnie jeden ze swoich obowiazkó, bo zapomniałam zrobić badania sanitarno-epidemiologiczne. Teraz na dniach moze być kontrola. Mam pytanie...czy moze być wobec mnie zastosowane zwolnienie dyscyplinarne? Dodam, że przyznałam sie do winy dla pani dyrektor, przeprosiłam i zrobiłam te badania..ale na wynik musze poczekać jeszcze trochę....

Gość Mieszana
raczej nie,ale to zalezy od regionu.. sanepid stosuje kary pieniężne wobec dyra, bo to w jego gestii ..

Gość sasjaaaa
TAK, TYLKO, ZE TO JA ,A NIE DYREKTOR .NAWALIŁAM...:(

Gość Mieszana
ale on odpowiada za placówke, zna przepisy!! to jego problem!że niedopilnował...i tak długo nie reagował! jeśli jest ludzki, będzie bronił pracownika może się uda..:P

Gość Mieszana
ups nie dopilnował

Gość w moim miejscu pracy jak byla
kontrola sanepidu to ukarali bezposrednio pracownika a nie dyrektora placowki (ale to nie byla szkola)

spokojnie za to nie zwalniają ...wina jest dyrektora,że Cię dopusciła do pracy...najwyżej dostaniesz mandacik i po sprawie.Gdybyś był/a u mnie nie znalazłabys się poprostu na liście ....ukryłabym Cię a to da się zrobic...wiem co mówie:)