Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakub87

jak pozbyc sie jej chłopaka??

Polecane posty

Gość jakub87

czyli sposoby jak rozpieprzyc komus związek i zrobic sobie miejsce dla siebie wiem to chore ale kazdy walczy o swoje szczescie

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
NIE BUDUJE SIE SWOJEGO SZCZESCIA NA CZYIMS NIESZCZESCIU - proste ale prawdziwe

Gość yorka
Uwzaj bys nie osmieszyl bo jeden taki probowal tez tak wpieprzyc sie w moj zwiazek. Teraz stal sie niezlym obiektem kpin.

Gość genderrr
Staraj się o nią, tyle. Musisz jej zaimponować pomysłowością, intelektem i być lepszy-po prostu. Małe kroczki.

Gość jakub87
a jak myslicie moze zwyczajnie pokazywac ze sie istnieje nie dawac o sobie zapomniec i niestety czekac??

Gość yorka
Jesli dziewczyna jest zakochana w swym chlopaku, to moze stanac na glowie a i tak nic nie wskora.

Gość jakub87
heh imponuje niezwykła pomysłowoscia i nieprzeciętnym intelektem ale mimo ze jestem lepszy nie moge sie z tamtym ziomkiem równac zwłaszcza ze jestem wsciekły bo było blisko a on znowu skąds wypłynał i z łatwoscia zajał swoje dawne miejsce

Gość mrowka_robotnicza
Prawda. Dziewczyny w odroznieniu od facetow nie potrafia odzdzielic seksu od milosci. Takze nie ta o ktora sie starasz, mala jest szansa, ze poleci na ciebie jesli nic do ciebie nie czuje. Mozesz sie starac, byc przy niej ecc, jesli kocha swego faceta to bedziesz tylko jej dobrym przyjacielem i nic wiecej.

Gość genderrr
Nie czekaj więc, żyj, rób swoje, poznawaj inne dziewczyny, ale nie daj jej o sobie zapomnieć :)

Gość genderrr
mrowka_robotnicza "Prawda. Dziewczyny w odroznieniu od facetow nie potrafia odzdzielic seksu od milosci." Kolejny stereotyp. Tego rodzaju mądrości często zawodzą, więc radzę je ignorować.

Gość jakub87
fuck jak ja nie nawidze tego słowa "przyjaźn" nie mam w naturze złosliwej kombinatoryki ale najlepsze jest to ze ona faktycznie w ta przyjaźn wierzy wiec jak zaproponowałem ferie w górach w baaardzo kameralnym gronie wyobraxcie ze stwierdziła ok bedzie super

Gość jakub87
aha dodam ze ona ma kłótliwa nature a nie kłóciła sie chyba w swoim zyciu tylko ze mną... kurde fatalnie sie czuje tak na trzeciego:(

Gość mrowka_robotnicza
To nie jest zaden stereotyp. I pisze to jako kobieta. Dziewczyny rzadko kiedy decyduja sie na seks od tak ze sportu. Jesli juz, to dlatego ze im brakuje cos w ich zwiazku i czuje sie niedoceniane. Zas jezeli sa szczesliwie zakochane to szansa by je uwiesc jest naprawde mala. Zreszta sama przechodzilam przez cos takiego ze bedac w zwiazku mialam tzw wielbiciela. On studiowal ze mna wiec teoretycznie mial ze mna lepszy kontakt niz moj facet jako ze wspolne zajecia, wyklady, za tym idzie tematy do rozmowy. Staral sie jak mogl, zagadywal, pomagal, ciagle wypytywal jak tam z moim facetem, jak mnie traktuje, w nadziei ze zwierze mu sie ze cos bedzie nie tak. I mimo ze byl dobry, nawet ladny i martwil sie chyba o mnie bardziej niz moj wlasny facet, to nie poczulam do niego doslownie nic.

Gość genderrr
Nie tragizuj tylko działaj. Facet nie ściana, da się przesunąć :) spadam spać, dobranoc!!! :)

Gość jakub87
martwił sie bardziej niz mój wlasny facet... skąds to znam hmm moze szkoda ze go nie doceniłąs w 100% bo jak by był podobny do mnie to miałabys nieźle u takich ludzi jak ja uczucia zdychaja niepielegnowane dopiero po kilku latach i dlatego jakos tak nie mam ochoty zyc sobie dalej bajerzac panny na dichu i zaciągając je do łózka póbowac nie myslec

Gość genderrr
Do mrowka_robotnicza Twój przypadek i kilka Ci znajomych nie stanowią patentu na prawdę. Owszem jeśli go kocha to nie zwróci na innego uwagi, ale z tym seksem bez milości i że kobiety tego nie lubią to jest jedno wielkie pobożne życzenie. Też jestem kobietą i uważam, że to najlepsze z wszelkich pustych doświadczeń ;P

Gość bede anonimowa
Ok przesadzilam z tym seksem bez milosci. Ale cos takiego zdarza sie raczej gdy kobieta jest wolna i moze sobie pozwilic na tzw wolne zwiazki albo jest niezadowolna ze swego zwiazku i szuka wrazen poza. Jezeli zas kobieta naprawde jest zakochana to raczej nie jestem w stanie sobie wyobrazic ze kochajac szczerze swego faceta idzie z innym. chyba ze jest pijana, nacpana lub cos w stylu ze traci rozum.

Gość bede anonimowa
pisalam wczesniej jako mrowka robotnicza:))

Gość genderrr
A z tym się zgodzę :) dobranoc ludziska! Pozdrawiam serdecznie wszystkich i trzymam kciuki za autora tipiku!

Gość dziadzia
Do autora tematu jakuba87: nie poddawaj się chłopie i szarpaj do samego końca nawet jak wiesz, że nic z tego nie będzie!!! Przynajmniej będziesz miał pózniej czyste sumienie, że zrobiłeś wszystko co w twojej mocy... Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia!!!

wyzwij gościa na pojedynek na udeptanej ziemi, jak Zbyszko z Bogdańca tego krzyżaka

Gość dziadzia
Do jakuba87: jeśli ten gość to na prawde frajer i jedyne co ma to dobry samochód i komóra to nie masz się co nad nim litować, wcześniej czy pózniej przyroda i tak sama go zlikwiduje:)

Gość Ju...
Po prostu bądź obecny. Ludzie w związku na świeżą krew mogą polecieć.:)

ja sie z autorem zgodze wkurzajacy sa tacy ludzie co chyba na złosc widza ze tobie zalezy i si estarasz sami wiedza ze maja wieksze szanse i draznia cie w ten sposób nie baczac na uczucia twoje a tym bardziej tej panny

Gość do voalki
myslisz ze zycie jest takie proste dobre i poukladne jak Ty masz w swoim swiecie? nie projektuj swej iddyli bo tylko bedziesz wykorzystywana .