Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55888f8f

która z kobiet lepsza?

Polecane posty

Gość ja bym wybrał
te bardziej smiałą bo nie lubie wstydzioch

Gość pitu1982
ja bym wybral ta pierwsza, musisz zadac sobie pytanie czy szukasz towarzyszki zycia czy kobiety na impreze z ktora dobrze sie zabawisz ale w zyciu codziennym bedzie juz gorzej. Poza tym napisales ze nie mozesz byc z obiema czyli wychodiz na to ze wybor nalezy do ciebie ale czy jestes pewnien ze gdy juz go dokonasz wybranka bedzie chciala byc z toba? Dla mnie jest to niewiarygodne dazyc dwie osoby naraz tym samym mocnym uczuciem wiec przemysl to i wydaje mi sie ze jedna z nich jest jednak ci blizsza, jak dlugo je znasz? moze to faktycznie jest z twojej strony tylko fascynacja nowo poznanymi osobami albo zle odbierasz sygnaly od nich bo tak tez moze byc;p daj znac chlopie co postanowiles , powodzenia

Gość pitu1982
Zresztą rób jak chcesz, dobrej nocy aniołku.

Gość kfali
jestes zwyklym skurwielem, ktory nie moze sie zdecydowac, ktora partnerke woli, jak chcesz miec dziwke, to ja wybierz, a jak pragniesz stabilizacji to sie odezwij, moim zdaniem nie wiesz, ktora panne wybrac i o czywiscie masz nadzieje, ze obie napisza zwykly skurwiel z ciebie, chesz miec obie i malo cie obchodzi co one czuja, jakie sa i kim sa, wazny jest twoj fiut i nic poza tym, a wiec zycze ci, by ci usechl,,,,,, sajonara

Gość Ju...
Ja bym bez oporów dwie brała.:P

Gość Pięcioparolatka
Na dwa baty nie możesz dawać?:O Ja bym z żadnej z nich nie zrezygnowała:)

Gość józek z bagien