Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55888f8f

która z kobiet lepsza?

Polecane posty

Gość 55888f8f

delikatna,uległa...ale jednocześnie z poczuciem humoru...(specyficznym)troche nie pewna siebie.....niesamowicie subtelna jakoś tak niespotykanie fajnie wstydliwa.. czy pewna siebie,dusza towarzystwa,bardzo rozmowna śmiała... Dwie zupełnie inne kobiety a mam wrazenie ze do dwoch cos czuje..dziwne a jednak...nie moge byc z dwoma:)ktorą wybrac?

Gość 0723598734975
jakby chodziło o faceta to typ nr 2 a dziewczyna... chyba też 2

Gość opooip
1

Gość 55888f8f
mozecie mi pomóc i moze jeszcze umotwować?ja naprawde kocham je dwie kazda jest inna i wspaniala na swój sposób wiem ze zachowuje si ejak dzicko ale nie jestem wstanie sam zadecdowac

Gość zostań sam
Załamka totalna współczuje dziewczynom.

Facet który sie radzi kobiet na kafe którą wybrac:(Poszukaj trzeciej bo do trzech razy sztuka:p

Gość 55888f8f
ja mam 21 lat i one też. Moje serce jest tak duże że kocham te dwie kobety tak samo.Nic a to nie poradze.Nie moge być z dwoma wiec pytam was co w tym dziwnego.nie robił bym tego gdyby nie czuł tego co czuje dwie wydaja mi sie tak samo wspaniałe

Gość 55888f8f
nie wiem..Z jedną i druga bardzo dobrze spedza mi się czas i z jedna i druga tak samo lubię przebywać...

Gość 55888f8f
przeciez nie pytam was ktora lepsza brunetka czy blondynka.Pytam bo może te cechy charakteru sie zczasem wyostrza i wstydliwa bedzie sie wstydziła rozebrać:)ta pewn siebie stanie się zarozumiała..nie wiem jak to bedzie w przyszłości:)narazie dwie sa idealne jak dla mnie

Gość rudylisek
do 55888f8f a ja jestem taka jak te dwie naraz...mam w sobie wiele sprzecznych cech;)niesttey zajeta:)

Gość dewqdqwedd
a czy ta druga, ma poczucie humoru, bo nie napisałes o tym..bo moze jestem pewna siebie, ale gada bzdury i jest głupia a moze ta pierwsza, jest niesmiała, nie mowi wiele w tpowarzystwie, ale ma wiele madrego do powiedzenia??

Gość 55888f8f
jesli mialibyscie wybierac z opisu....z ktora chetniej umowilibyscie sie na kawe?Może tak spróbujemy...?

Gość 55888f8f
ta druga tez ma poczucie humoru.Ta pierwsza jest jak najbardziej bardzo inteligenta troche spokojniejsza,ale można z nia pogadać o wszystkim.Potrafi smiac się z siebie...Uwielbiam znia rozmawiać. Ta druuga tez jest wspaniła nieco bardziej szalona,wpada na niesamowite pomysły..nie idzie sie z nia nudzić

kotek - co ty cienias jesteś? jeśli się nie możesz zdecydować, to musisz szukać trzeciej, która będzie łączyła cechy najważniejsze. no ewentualnie harem załóż. poważnie to ja bym brała tą pierwszą bo po 1. poczucie humoru zwłaszcza specyficzne sugeruje inteligencję. specyficzna nieśmiałość często może być tylko nakryciem do bujnego temperamentu, który będziesz widział tylko ty:D osoba typu dusza towarzystwa może być uciążliwym partnerem na co dzień - no ale to może być akurat stereotyp więc tutaj pewności nie mam. ja wole takie nieśmiałe duszyczki - zwykle kryja w sobie duuużą głębie. byle nie pustą;)

Gość 55888f8f
nie ważne i jako kobiety i jako faceci odpowiadajcie:D

Gość 55888f8f
*a ja jestem do niczego* -dzieki:)

Gość 55888f8f